HappyMom Peride uygulamasını indir, foruma gir ve tek bir soruyu yanıtla 👇 👉 “Keşke daha önce bilseydim dediğin bir şey ne?” Katılım şartları ve diğer detaylar da orada. 5.000 TL ödül harici de en çok beğeni alan yoruma sürprizimiz var. 🫣 Bol şans 🍀 iPhone için Tıklayınız 👈 Android için Tıklayınız 👈 Forum linki: https://forum.peride.co/d/53705-soruyu-yanitla-5000-tl-kazanma-firsatini-yakala
rabiauns HappyMom keske hamile kalmadan once basima bu kadar zorluğun geleceğini bilseydim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
tuanakkrt HappyMom Keşke daha önce anneliği bilseydim şuan ilk defa anne oluyorum ve daha 18 yaşındayım umarım başarabilirim :)❤️ HappyMom
_ebrugenc HappyMom Keşke en başında bu kadar korkup ağlamak yerine, her şeyin yoluna gireceğine inansaydım.
Masal2021 Keşke daha önce bilseydim dediğim şey yok çok şükür gebeliğimde herşeyi araştırıp öğrenmiştim herşeyi bilerek oğlumu kucağıma almıştım ❤️
HappyMom Masal2021 Çekiliş burada değil :) Ama katılmak zorunda değilsiniz tabii ileteceğiniz bir şey yoksa 🌸
marlam Nevin_0825 peride uygulamasını indiriyorsunn orada en az 50 yorum olacak orada zaten sabit bir şekilde bekliyor post oraya bir bilgi yazıyorsun bu kadar