Nur1290 Ne gece uyuyabiliyorum ne gündüz rahatım artık sağlıcakla gelsin istiyorum inşallah her şeyi yapıyorum temizlik adaçayı hurma egzersiz başka ne önerirsiniz kızlar
Ziyangillerrr_ Nur1290 yerleri ördek yürüyüşüyle silerseniz faydası olur demişti bir arkadaş 🤣 Allahım en kısa sürede bir avazda kurtarsın sizi sonra darısı bize inşallah🤲🏻💞
allyslife Nur1290 bol yürüyüş, merdiven inip çıkmak, pilates topu üzerinde kalça yuvarlama (bunu topsuz da yapabilirsin ayakta vücudun sabit kalacak sadece pelvis ile yuvarlak çizeceksin sağdan sola ve soldan sağa olacak şekilde.. kolaylıkla sağlıkla gelsin iniaallahhh
donovan26 Nur1290 meme başı uyarmak da doğumu hızlandırıyormuş. Ya iki parmak ile hafifçe tutup oynamak ya da süt sağma pompası ile masaj şeklinde 3-5 dk çalıştırmak doğumu hızlandırıyor dedi doktorum
D_erin1 Nur1290 Kendi gelmek isteyince geliyor bence bı yöntemi yok benimde 40 41 de oluyor öncesi tık yok
Nur1290 Ziyangillerrr_ ay artık o hareketleri yapmak bile çok zor ördek yürüyüşünü yapıyorum ama çok kısıtlı 🤣 amin amin inşallah hepimizi
Ziyangillerrr_ Nur1290 O kadar haklısın ki bazen top gibi yuvarlanmak istiyorum yerlerde sjxhshxhdhxh
emineuc Ben de her tuşa basıyorum yok. Squat, ördek yürüyüşü, merdiven inip çıkma, ananas, hurma, adaçayı, egzersiz, yürüyüş, temizlik takatim kalmıyor bunları yaptıktan sonra ama yine yok siz de bunları deneyebilirsiniz belki sizde yarar
allyslife Nur1290 inşaallah fayda görürsün, stres de süreci yavaşlatabilir sakin kalmaya çalış canım, kolaylıkla gelsin
Nur1290 allyslife evet ya stresi yönetmekte önemli elimden geldiğince kendimi bırakıyorum bakalım nasip ne zaman