busraa_30 bekledigimmucizem merhabalar son âdet tarihiniz nedir benim ki 9 Mart 8 haftalık aynı şekilde ama kese de hiç böyle bebek görünmedi ve dünden beri kanamam var pıhtı şeklinde de oldu ama düşük değil kese görünüyor diyorlar ama hiç böyle bebek görünmüyor
bekledigimmucizem yasminaydnx ben en başından beri erkek hissediyorum ama hayırla sağlıkla gelsin inşallah 💙
bekledigimmucizem busraa_30 merhaba benim de 8 Mart ama doktorun ultrason kalitesi ve döllenme zamanı etkiliyor benimki adet bitimi hemen yumurtlama gördüm takip ediyordum erken döllenme oldu yani bekleyin bir haftaya görünür sizinde inşallah dinlenin bol bol
busesahin busraa_30 progesteron felan verdiler mi düşük olmaması için boş kesede olabiliyor bazen bebek oluşmayabiliyor teyzem yaşamıştıda yada bebek düştü kesemi kaldı 8 hafta bayaa olmuş doktorunuz ne diyor bu konuda 😢Betanız kaç şuan
busraa_30 bekledigimmucizem ya bilmiyorum çok endişeliyim iki defa pıhtı şeklinde koyu renkli akıntı oldu ama kese var bebek tam görünmüyor kap atışı duyulmuyor ne yapacağımı şaşırdım