lalelola Hangi bebek bezi markasını önerirsiniz? Molfix ve Prima’nın oldukça popüler olduğunu gördüm. İkinci olarak, hangi bedeni almalıyım? 0 beden mi yoksa 1 beden mi? Bebek Temmuz ayında doğacak.
selos1 lalelola 0 beden premetüre diye biliyorum kilosuna göre yazıyor bezlerin üzerinde genelde 1 numara öneriliyor vaktinden önce doğmazsa bebeğiniz
ebrudefnee lalelola erken doğan bebekler 0 kullanıyır genelde 1 numara alabilirsiniz temmuzun kaçında görünüyor acaba doğum benim doğumumda temmuzda olacak inşallah
ebrudefnee lalelola tahmini 17 Temmuz gösteriyor benimde Aksaray’da yaşıyorum ama İstanbul Sancaktepe de doğum yapmayı düşünüyorum siz
buse2507 lalelola yeni doğan için kesinlikle prima premium care almalısın 0 beden var mı bilmiyorum 1 beden de iyi olur
dgngr lalelola ben uygun fiyatlı almak istedim ama hep kötü yorumlar vardı. Ben de riske atmak istemiyorum. Sanırım prima premium care alıcam. Ama fiyatı diğerlerinden çok fazla. 0 prematüre demek. Zamanında doğarsa 1 kullanır
1cey lalelola molfix pure soft, ilk etapta çok alma her bebek her bezi sevmiyor bence 1 numara almalısınız ama çok alırsanız elinizde kalır 🤷🏼♀️
tahamommy lalelola 1 numara molfix pure and soft aldım ben bir paket kullanabildim 1 ayın sonunda 2 ye geçtik stok yapmanızı önermem
htc_eea 3 oğlum var ilk bezleri hep sleepy di baby turco da kullandım beğendim. 1 numara iş görür hatta hızlı kilo aldıkları için çok fazla 1 beden almamakta fayda var bence