hemsut Merhaba, 2 3 cm aciklik ve Rahim ağzımda yumuşama var 38+5 im, 40 a dek bekleyeceğim, 3 güne bi kontrole çağırdı doktorum ama malum 40 dan sonra cok bekletme taraftarı degil hiç birisi, var olan acikligi arttırmak ve kendi sancimin gelmesi icin önerisi olan var mi
melikeasell hemsut ben hastaneye gittiğimde 3-4 cm açıklığım vardı ilk gebeliğimde Sürekli hurma yiyordum o anda yanımda vardı 6-7 tane yedim çok faydası oldu bence, ve egzersiz
ARYa143 hemsut duyduğuma göre ılık duş iyi geliyormuş, sadece bek altına tutsan da olur açılmayı hızlandırıyo diye duymuştum, hayırla gelsin🤗
lalelola Yürümeye çalış ve eğer büyük bir fitness topun varsa onun üstüne oturup zıpla ve kalçanla dairesel hareketler yap. Bunun işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum ama işe yaradığını duydum. Ayrıca hurma ye ve ahududu yaprağı çayı iç.
emineuc Ahududu yaprağı çayı, örnek yürüyüşü, normal yürüyüş, squat, egzersiz, temizlik yapmak, ananas, hurma bir de bulabilirseniz Meryem ana otu alın birisine Meryem suresi okutturup suya koyun yanınızda dursun açılmayı destekliyor
ekiminannesii Çömelerek yer silme hareketi, squat, plates topunda dairesel hareketler, sıcak duş. Meme ucunu uyarmak oksitosin hormonu salgılatır o da rahim kasılmasını başlatır. Bu da dip not 😅
Anne123__ hemsut bacım bütün evi süpür sonra elle sil dinlen sonra en alt kattan en üst kata kat sayısı azsa 3 4 kere çoksa 2 kere in çık sonra git sıcak bir duş al normal duş al çıkmadan beline bol su tut çık 2 kere yap 3. De kucağında hatta şanslıysan gecesi sancıların artar açılman artmmş olur😂😂