nur_3417 Kızlar hangi hastanelere gittiniz veya gideceksiniz detaylı için fiyat bilgisi verebilir misiniz ve doktorun ismi
Kartaly nur_3417 Bakırköy Mahmut Güngöre gittim. Devlet perinatoloji de randevu bulamadım. Mahmut bey 1 saat baktı. Sağa döndüm, sola döndüm. Herşeyini tek tek anlattı gösterdi. Resim verdi, maile attı. Nakit 6.000 kart 6.800 ben çok memnun kaldım.
serifeyor Istanbul Avrupa yakasinda devlet hastanesinde detayli ultrason var mi? Hangisinde var? Ozelde nerelerde var?
giko Ben Anadolu yakasında oturuyorum zeynep kamil’e detaylı ultrason vardı ve ben maalesef randevu düşürmekte çok zorlandığım için randevu bulamamıştım bayağı uzun araştırmalar sonucunda hem devlet hastanesi olması hem de fiyat olarak uygun olması sebebiyle Cerrahpaşaya gitmiştim burada profesorlere ücretli randevu alarak sıra beklemeden rahatlıkla alabiliyorsunuz 3500 gibi bir rakam ödedim detaylı ultrasona çoğu devlet hastanesinde eşi içeriye almıyolar fakat ben burada eşimle birlikte girdim burada öyle bir yaklaşım yok aynı zamanda detaylı ultrasona girerken renkli ultrason görüntüsünü de gördüm çoğu devlet hastanesinde bu özellikte yok
miniksusamtanemm giko merhaba, cerrahpaşayı birkaç kişiden duydum da randevuyu nasıl aldınız acaba? bende ilk çam sakuradan deneyeceğim şansımı olmazsa eğer bulamazsam burayı düşündüm. diğer yerler biraz bütçemi zorlayabilir duruyor da
giko miniksusamtanemm akşam 8 de randevular açılıyor Cerrahpaşa’nın kendi sayfasından aldım doktorun adını hatırlamıyorum ama bakıp Onuda yazarım çok sıcakkanlı sevecen biriydi ücret ödemesini de randevuya gidince vezneden yapıyorsunuz
miniksusamtanemm giko ay cok iyi olurr. ben şimdi sisteme girdim 3dr vardı iki erkek bi kadın. 2erkek doktor için detaylı usg yapılmamaktır yazıyodu. kadın doktorda da detaylıya yönelik bir şey yazmamıştılar. murat dilmener hastanesinde görev yapıyorlarmış. sizde mi orada yaptırdınız? kusura bakmayın cidden ilk kez böyle şeylerle haşır neşir oluyorum etrafımda da bu konular hakkında bilgi alacağım kimse de yok 🥲
hilaltrgt giko perinataloji den randevu aldiniz degilmi mhrs de detayli ultrason yapilmamaktadir diyor surekli sitesinde randevu boluminde perinatoloji bolumu var ama detayli ultrason bilgilendirmesi yok
giko Evet Murat dilmeneede yaptırdım Florya tarafında doktor ismi Abdullah Tüten umarım bulursunuz kusura bakmayın dün bakamadım oğlum hastaydı bakamadım telefona
giko Evet Cerrahpaşa tıp fakültesi benim doktorumun o an çıkması gerekti renkli ultrason sonucu alamadık biraz uğraştı cihazlar yeni gelmişti bizde ısrar etmedik normal aldık zaten çok küçük olduğu için anlaşılmıyor