Manifest51 Merhaba arkadaşlar 20 nisandan beri perinatoloji için mhrs ye bakıyorum sabah akşam gece fark etmeksizin 15 gündür hiç açılmadı. Acaba mhrs değilde başka bir randevu alma sistemi mi var bilenler var mı
Zeyneplemutluluk Manifest51 perinatoloji bölümünde randevu sistemi yok diye biliyorum. Eğer ki kadın doğum doktorunuz bebekte herhangi bir risk görürse alan açıyor o zaman sizin MHRS de randevu görünür yada kağıt veriyor siz direkt gidiyorsunuz.
Elifalyw1 Manifest51 mrb canim her gün saat tam 9.59 geçe sabah 10 da mhrs girersen alirsin çok hizli olman lazm 182 ara çikmassa ne zaman randevu olduğunu sor 15 gunden sonrakileri veremiyo ama bir iki gun sonra mhrs de tam 10 da açiliyo
Manifest51 Zeyneplemutluluk detaylo ultrason için yönlendirdiler alan açtılar mhrs den bakıyorum hiç randevu yok ankara için alabiliyorum mesela. Belki başka bir sistemi vardır gidip almak gerekiyordur diye sordum. Randevu alıp git demişti doktorum
Zeyneplemutluluk Manifest51 hangi ilde alan açıldı size ona bakmanız lazım bence bilmiyorum da tekrardan gidip sorun doktora isterseniz
Manifest51 Elifalyw1 kubra5134 Mysucculent Zeyneplemutluluk teşekkür ederim bu sabah alabildim Allaha şükür 🎉
kubra5134 Ben aynı hastaneden detaylıya girdim mhrs alınıyor sabahları 10 gibi dene geceleride iptal edenler düşüyor sisteme talepte olustur mutlaka düşecektir ben o şekilde aldım