erismis seymgncer nasip tamamen. Olacağı varsa oluyor olmayacaksa olmuyor. Ben hiç olur olmaz diye düşünmedim. Olursa da Allahtan olmazsa da Allahın hükmüne boynum kıldan ince dedim hep
minikolik seymgncer 10. Ayımda bende sürekli bi sorun mu var diye doktora gittim ama 1 yıla kadar normal diyip hiç bişey yapmadılar
minosannecik_2minis seymgncer kızımda ilk ay ilk denemede hamile kaldım oğlumda üçüncü ayımda hamile kaldım şimdi 3 numarayı deniyoruz ilk korunmasız ay olmadı bakalım bu ikinci ay olacak mı
minosannecik_2minis seymgncer her annenin meleği Rabbimin katında saklanırmış ne zaman dünya nimeti nasiplerine işlenirse o zaman anneciklerinin kucağını süslerlermiş 🥰 sizinkide en hayırlı zamanda bulacaktır inşalllah sizi
Havin49_ seymgncer hayır sadece yeni evliydik zaten 2 günde bir ilişki oluyordu ekstra hiçbişey yapmadım
senos15 seymgncer reglim bitti korunmayı bıraktık 15 gün sonra testlerim pozitif ti 😂 aşırı hızlı oldu
allyslife İlk gebeliğim 3,5 yıl sonra, 8.haftada sonlandı. İkinci gebeliğim de ilk gebeliğimden 7 ay sonra yani 4.yılımda olmuş oldu.
selin1911 seymgncer Canım en çok kafanın rahat olması gerekiyor bak bende aynı senin gibiydim. Benimde eşim geri çekiyordu hatta ben ağustos ayında eşim içime boşaldı diye ertesi gün hapı attım eylülde bebek kararı aldık. Sonrasında 5. Ayda kaldım stres yapma aşkım ilişkiden sonrada lavaboya gitme. Birde yumurtalama günlerinde her gün gir ilişkiye
tahamommy seymgncer 4. Ayımda hamile kalmıştım bende, önce kafadan atmak gerekiyor birde istersen ovülasyon testi kullanabilirsin yumurtlamaları değerlendirmek adına yoksa 1 gün dolu 1 gün boşta işe yarar
tortillam_ İlk deneme kimyasal ile sonuçlandı. 1 ay es verdim. 4 ay sonra hamileydim. Çocukta 1 sene sonra oldu. Korunmamıştık ama yumurtlama günüde takip etmezdim. Olursa olur kafası vardı
seymgncer tortillam_ aslinda kafaya takmasam tadını çıkarsam olacak biliyorum ama sürekli aklımda o yüzden olmuyor diye hissediyorum gerçi daha ilk denememizdi ama yinede aklımdan çıkmiyor