tns48 handebalamutcu geçmiş olsun. Kendisi doktorum oluyor riski bi gebeyim çevre illerde ve yaşadığım ilde bi çok doktor olmasına rağmen 500 km yol gidiyorum yatarak ama ona gidiyorum. Herkese şiddetle tavsiye ederim her hamile keşke bi kez bile olsa muayene olabilse. Doktordan çok abi gibi.
tns48 Lapsodi ben şu an mesafeden dolayı gidemiyorum inanın fiyatları da değişmişş. Hastneyi arasanız yardımcı olurlar özel sağlıkta.
hulyadonmz Riskli gebeligim yok ama doktorum olur kendisi, cok babacandir, başından beri birlikteyiz, her istediginizde ulassbilirsiniz. 3.560₺ muayenesi
Aycicegim hulyadonmz Bugün sekreterini aradım muayene için randevu alayım diye, öyle detaylı ultrason vs değil sadece serklajlı ikiz gebeyim 17bin dedi bana şok oldum
Lapsodi Aycicegim alla alla benim yakınım gidiyor 3600 civarlarinda olmasi lazım fiyat bence yarin bidaha sorun bi aylık muayene ücretimi sektermi yanlış anladi acaba
hulyadonmz Aycicegim 17 bin mi, asiri buyuk bir yanlis anlama olmalı bu kadar afaki fiyat farki olamaz tekrar danışın bence, bizlerden duydugunuz fiyatida belirtin hatta
Aycicegim Lapsodi yani iki kez sordum muayene ücreti mi diye evet dedi çünkü detaylı yaptırım muayene için aradım dedim bu şekilde yarın tekrar arayım bakalım
yaan Lapsodi ilk serklaj olduktan iki hafta sonra baktı bide benim kanda enfeksiyon çikti bide o gün baktı başka bakmadı canım