Gizo Günlerdir burda post açtım nişan gelmesi , nişan ile birlikte gelen agrı vs. Diye 😳 21 martta nişanım geldi hastaneye geldim doktoruma baktı açılma Zorlasam 1 cm anca dedi gönderdi agrımda yoktu o zaman zaten hafif pembemsi kanama olduğu için gelmiştim neyse biz eve geri gittik .Ertesi gün gece hafif adet sancısı çeker gibi agrılarım oldu sabahta koyu kahve kırmızı karışımı akıntım geldi korktum aradım doktorumu gel bakalım dedi 1 cm anca açılman dedi boşuna yatırımıyım dedi ama gelip giden de sancım var dı arada neyse o günde eve gittik akşam 6.30 da şiddetli hissettiğim agrılar başladı ama düzensiz benim hissettiğim sancı sancı bile değilmiş yani 🙄 Neyse bekledim gece 3 oldu 4 oldu arada düzenli arada düzensiz sancılar 10 dk bir geliyor ama canım çok yanıyordu evde yürüyordum sancıyı yatarak karşılamadım neyse 5.30 oldu ebeyi aradım gel bakalım dedi geldik yine 1 cm açılma ama agrı şiddeti fazla nts de de sancı çıkıyor ama açılma yok 😑 9 da doktor gelicek bide o baksın ona göre bakalım dedi doktor geldi baktı yine 1 cm açılma hastanede durma boşuna eve git duş al vs dedi duruma göre haberleşiriz dedi bir sorun olmazsa haftaya cuma kontrole gelirsin dedi 🤩 Yine eve gittik sancıların hakkından gelemiyordum çok yorulmuştum artık plates topunda zıplamaktan hareket yapmaktan yorgun düştüm 🤮 Yürüdüm çömeldim eşim belimi ovdu duşa girdim ama bana mısın demedi . Dayanamadım artık gidip geliyoz 1 cm açıklık var alsın sezeryana dedim ebemi aradım oda gel bakalım açıklığına ona göre hareket edelim o zaman dedi . Gitttik tabi ben bu arada bu agrılara karşı şöyle 4,5 cm açılma bekliyordum ne yazıkki 2 cm açılmam olmuş dayanamam dayanamıyorum dedim acı eşigim çok düşük 🙄 Neyse ebe 2 cm açılman var suni takalım 4 cm olasıya kadar çekersin sonra epidural yaparız dedi sonrası olur dedi korktum suni sancıdan sezeryana al beni dedim dayanamam ben ebem allah razı olsun allem etti küllen etti beni ikna etti 😳🙏🏻 Taktık suni sancıyı 🤮 Agrılar şiddetlendi baya geldi baktı 2,3 cm olmuş dedi 1,3 saat sonra baktı 4 cm dedi epidural takalım dedi epidurali taktıktan sonra kuş gibi oldum gerçekten yılın mucidi 🥰 Daha sonra açılmama baktı 6,7cm dedi hızlı ilerliyordu yarım saat sonra 8,9 cm olmuştu ıkınma hissingeldi popoma baskı yaptı sancı hissetmiyorum zaten 🙏🏻 Doktor geldi hemen çatala çıktım 4,5 ıkınma ile çok şükür kızım dünyaya geldi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 36+6 da 2,750 gr dogdu miniğim 23.03.2019 08:43 de omzuma küçük bir kız kondu ❤️❤️❤️ Dünyanın en güzel hissi ❤️ Kızımı ebe hanım aldı giydirdi doktorum beni dikiyorsu 3 tane iç dikiş 4 tane dış dikişim oldu 🤷♀️ Agrı kesici iğne antibiyotik va yapıldı ama yinede hissetim 🤮 Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırdıraın kolay doğumlar sağlasın inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Bu arada en güzel duyguda doğumhaneden kızımla birlikte çıktık ❤️❤️❤️❤️ Birazcık uzun ve karışık olmuş olabilir 😍 Hakkınızı helal edin ❤️ Bu arada hastaneden yazıyoruz kızımla 😘
23Zumra Gizo rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah yanliz merak ettim birsey var ilk gebeligim ve 24 haftaligim ( catala cikmak ne demek tam olarak nasil oluyor)
o6__8o Gizo hissettim dedinya dikis atilirken mi hissettin. Aci falan varmiydi. Bu arada saglikla buyut insallah :)
Gizo 23Zumra Doğum masasına çıkıyorsun canım iki bacağını ayırıp yattığın yer rabbim bir AvaZda kurtarsın
Gizo Aysegulbebek acı yok acı hissetmedim hiç bir şekilde sadece o ipin ordan geçtiğini falan hissettim ama acı yok benim de en çok korktuğum şey oydu
Gizo o6__8o acı hissetmiyorsun hiç bi şekilde sadece hissediyorsun ipin geçtigini iğnenin battığını Ama canın yanmıyor ben doktor beni dikişimi atarken sayıyodum attığı dikişi
Mommi Gizo Canım epidural iğne ile yapılan bişey mi çok duydum ama yani açıkcası pek fikrim yok,bide sancı geldiğini tam olarak nerden anlıyorsun,geçmiş olsun darısı bizim başımıza 🥰
Gizo Mommi epidurali belden yapılıyr canım omur ilik kemige iğne batırıyor ordan ip sallıyor doz doz ilaç veriyor
Gizo Mommi benim ilk nişanım geldi Doğumdan 2 gün önce pembemsi akıntı geldi ondan sonra gece hafif adet sancısı çeker gibi oldum hasteneye gittim akıntı için 1 cm açıklık var dedi eve geldim sonra çok koyu renkte geldi bu sırada agrılarım artmaya başladı ama düZensizdi 10 DJ bir geliyor du çook şiddetli bir adet sancısı düşün 1 dk sürüyor sonra 2 dk rahatlıyorsun agrı geçiyor
defnaya 32+4teyiz bizde kızımı merakla bekliyorum 😍😍😍hedefim normal doğum o sancıyı tarif edebilir misin ?bide 2.750 de bebek nasıl oluyor hastane çıkışları tam manasıyla oluyor mu?
Gizo defnaya hastane çıkışları oluyor ama öyle tabi dolu dolu olmuyor 🥰 İlk baş hissettiğim hafif adet sancısı 1 gece boyunca bunu çektim adet olucakmışım gibi yarım saate bir 1 saatte bir bu agrı oldu ertesi gün biraz arttı adet agrısı gibi giriyor 40 sn falan sürğyoe sonra geçiyor rahatlıyorsun dinleniyorsun yanı o sıra ama suni sancı kendi sancından daha da şiddetli belin ortadan ikiye ayrılıyor sanki 😳 Bi ara bırakın istemiyorum kapatın bunu sökün alın beni falan demişim ailemde vardı odada onlarda çok destek oldular moral oluyor en azından agrı geldiğinde bekimi ovdular ama ençok işime yarayan plates topu oldu o agrı geldiğinde üstünde zıpladım hep
defnaya Gizo çok saol canım benim 😍😍😍cesaretlendiren bir konuşma oldu çünkü herkes adet sancısı çekmiştir😍cesaret verdi