1melekannesi3858 Elisa0110 hayır canım bakmamissin başka fotosu yok mu demişsin bende malesef yook demişsin cevap vermemissin
Papatya-45 hilalaselll4 kacıncı haftada net belli oldu bende ona gore ozele gidicem 16.6 da erkek 18.2 de kız dendi
esranurmom hilalaselll4 sağlıkla gelsin inşallah erken haftada benzetmede yanılma çok oluyor Banada 12 de erkeğe benziyor dendi 16 da kız olduğunu öğrendim 🎀
1melekannesi3858 Elisa0110 canım benim 2.5 yaşında kızım var bugün sabah gözünü açar açmaz normalde günaydın derdi bugün ne dedi biliyormusun anne kardeşim erkek olacak rüyamda gördüm dedi valla şok oldum ben
kelebek_2 hilalaselll4 kız valla unuttum ya bacımmmm 😂yarın bende detaylıya gidiom teyzesi erkenden 17+4 de napalım her doktor farklı söylüyo kesin öğrenelim dedik bak son resmiydi bu yarın söylerim cinsiyeti
Papatya-45 hilalaselll4 devlet aynı doktordu 16.6 da pipisini gosterdi erkek dedi 18.2 de gittim bacakları az kapalı kız gibi dedi kendisi de emin degil
1melekannesi3858 esranurmom hayirlsii inşallah hanginizinki doğru çıkar ise yarın etiket atarım mutlaka
1melekannesi3858 esranurmom doktorum netlik olmadan tahminini söyledi bugün bacak arasıni tam göremedim kapalıydı dedi tahmini soyleyecem dedi kız dedi 🩷