haticenursimsek Kızlar değerim hep 0.100 oluyordu belirtilerle birlikte bugün 2:52 yani üç olduğunu öğrendim benim gibi böyle düşük görüp de sonradan yükselme yaşayan var mı lütfen dönüş yapın
annebebeka haticenursimsek gebeliğimin ilk baslarinda benimde 2 civarıydı genelde 5′in altı negatiftir ama bu tür vakalar gorulebiliyor, benim degerlerim yavaş yavaş artmaya başladı sonradan düzene girdi
buketdeniz19 haticenursimsek yalancı pozitif olabilir canım başıma geldi ama inşallah 🙏 yükselir diyelim
burakalp4 Adetime 4 gün kala test bundan daha silik çıkmıştı adet günümde kan vermiştim 34 çıkmıştı adetine kaç gün var senin o da önemli
uzumlu_kekim777 burakalp4 adetin geçmediğinde yavaş mı yükseliyor adetime 2 gün var ama benim testimde böyle çıktı biraz önce de leke geldi ama anlamdım regl mı olucam yolsa yerleşmemi
gkcalyaa uzumlu_kekim777 markası ne ? Benim geçen ay böyleydi hamile değildim iki gün sonra tekrarlayın
ysm22 5 altı negatif benimde başıma geldi.2.5 civarı falan oldu ama ne kimyasal ne yükselme olmadı bazen yapan lab.. dan kaynaklı olabiliyor bu durum 2 gün sonra tekrar vererek anlayabilirsiniz
ysm22 haticenursimsek hiç belirtim yoktu.. ama her belirtiyi yaşadığım zamanlarda oldu yine negatifti belirtti aramayın akışına bırakın 🌸🌻