sirius8 tns48 bende öyleyim 33+4 oldum şükür ☺️ toplasan belki 4 haftam kaldı ama geçmiyorrr . Yatarak geçiriyorum birde bunaldık valla , artık kızımı daha çokkk merak ediyorum hayal kurmaya başladım 🥰
tns48 sirius8 maşALLAH sizinde bitmiş azıcık daha sabır 😍 inşALLAH kolay ve sağlıklıca gelir meleğiniz. Kollarınızda onu izlerken bu günleri gülümseyerek anımsarsınız 🍀🤲🏻
tns48 Semilk05 ooo taşınmak zor her bide bu halde çok dikkat edin lütfen kendiniz yormayın ALLAH kolaylıklar versin 🤲🏻 ama bi noktada meşgale olacak size en azından 2-3 hafta anlamayacaksınız günler nasıl geçti 🥹
tns48 1melekannesi3858 sizede çok geçmiş olsun inşALLAH en az 36ları görmek nasibiniz olsun 🤲🏻 sizi çok iyi anlarım bizde normal hamilelik yaşayabilseydik belki bu kadar kurgucu ve sıkılan yapımız olmazdı 😕 nasip ama sağlıkla alalım inşALLAH bizlerde..
bsrelif tns48 29 haftalık olduk zaman birden çabuk geçmeye başladı bana da hatta günler yaklaştıkça biraz daha mı kalsa benimle diye bir psikolojiye giriyorsunuz
-mavim- tns48 ben öğretmenim. çalışıyorum o yüzden bu gebeliğim nasıl geçti anlamadım canım. Hatta zamn koşuyor sanki daha tadını çıkaramadım hamileliğimin. 29 haftalığım
tns48 -mavim- çok güzel bi meslek hakkınız ödenmez emeklerinize sağlık. Ve adınıza inanın sevindim inşALLAH tadını çıkartma vaktide bulabilirsiniz ama yatmaktan daha güzel aktif olmak. Sağlıkla tam zamanında akın inşALLAH meleğinizi 😍🍀
nur_dum tns48 27+3 üm 2 haftadır evdeyim doğuma kadar da evde olucam şimdiden sıkıldım nasıl geçecek bilmiyorum bende.
tns48 nur_dum şükür ki gene 2li haftaların sonundasınız inşALLAH kolay ve sağlıklı psikoloji ile tamamlarsınız sizde 🥹
necmiye86 Bende 31+1 durdu zamann 😬 Allah tan yarın görüş günüm oğluşumu görücem 💙 hedefim 37 hafta olsun da gerisi geçer gibi geliyor 🙃😄
tns48 necmiye86 woowww en sevdiğim günler görüş günleri en azından 1 hafta mutlu geçirip sonra kurmaya başlıyoruz 🫢 sizde ibşALLAH en az 37-38de sağlıkla alın küçük beyi kollarınıza 🤲🏻💙
nur_dum tns48 Şükür bu haftalara geldik de gel de bana sorun zor geçiyor benim 30 dan sonrasını düşünemiyorum, inş hepimiz bu süreçleri sağsalim atlatalım, kolay doğumlarımız olsun🤲
necmiye86 tns48 canım benim çok teşk ederim. İnan gebeliğim bu zamana geldi ama çok zor geçti beni görenler korkuyordu bişi olacak diye. Hala tam tahatlamış değilim ama çok şükür onlar iyi olsnda bi şekilde Rabbim sabrını veriyor. Evet görünce hayaliyle bir hafta geçer. Sonrada zaten 2 haftada bir görürüm nst falan derken zaman çok çabuk geçsin inşallah 🥰❤️
tns48 mom28_ öğrendiğim andan beri yatıyorum 4 haftadan beri iki hamileliğim bu 8 yaşında kızım var onda da hep yattım bunda da. Serklajlıyım 13 haftadan beri sadece tuvalet 😕
tns48 ozlmzynp çok geçmiş olsun 😢 çok üzülüyorum özellikle böyle zor hamilelik geçirenlere ALLAH kolaylıklar sabırla sağlıkla geçirmeyi nasip etsin hepimize 🤲🏻 Siz neden yatıyorsunuz?
tns48 nur_dum o kadar iyi anlıyorum ki ruh halinizi şükür en azından 8 haftanız kaldı inşALLAH bundan sonrası kolay olur sizin için evladınız için 🌸