kubrasjsjs Yapamadı mı acaba diye aklıma geliyor hiç ağrı yok dokununca bile yok kızlarr bana bişi diyin
elifsn23 kubrasjsjs ay ne güzel işte daha ne istiyorsun😂 benim de ilk aşıda hiç ağrım olmadı ama ikincide biraz dokununca belliydi
nur_dum kubrasjsjs Ne zaman oldunuz benim ilk gün birsey yoktu 2. ve 3. gü n ağrım olmuştu kolumu kaldıramıyordum, üstüne yatamıyordum, 2.dozda birseyim yoktu.
ozdemirayca kubrasjsjs ben ilk aşımı olduğumda dedim ki covid aşısında bile kolumuz ağrırdı hiç ağrım olmadı sonra gece kolum bir ağrıdı şişti 1 haftada anca geçti tadını çıkart😂
buse76 kubrasjsjs iki doz oldum ikisinde de hiç ağrı olmadı sadece ilk dozda hafif bir uyuşukluk vardı kolumda
zeynepkomurbasaran kubrasjsjs ilk gün bende de bişey yoktu ertesi gün kolda bacakta ağrılar asi yerinin üstüne yatamama halsizlik falan oldu ama üçüncü gün hicbisey kalmadi
kubrasjsjs burcu_burcu anladım teşekkür ederim en azından içim rahatladı olmadı mı diye endişeye kapılmıştım
Ziyangillerrr_ kubrasjsjs İlk gün olmuyor ama beni 2. Gün mahvetti ağrısından yatamamıştım. 3. Günde biraz hafiflemişti
basaksu kubrasjsjs bende dün oldum sabah hafif ağrısını hissettim şuan ağrıdan inanılmaz rahatsızım asla sol tarafıma yatamıyorum dedikleri gibi acısı 1 gün sonra çıkmaya başlıyor
aslliasya kubrasjsjs ilk doz da hiç hissetmedim etkisini, bugün ikinci doz oldum ve vurulurken kolumu sedyede bıraktım gibi hissettim inanılmaz yandı ve acıdı