Cansin_01 Genelde hsg sonrası pek tedavi yapmıyorlar diye biliyorum çünkü rahim temizlendiği için gebelik olasılığı artıyor ben 2.ayinda kimyasal yaşadım ama henüz tık yok yumurta takibi yaptırdım bu ay da olmazsa aşılama denicez
Cansu777 Cansin_01 bende bu ay aşılama yaptıracağım geçen ay Hsg çektirdim 3 yıllık evliyim hiç korunmadık 2 yıl öncede çektirmiştim gebelik hiç oluşmadı
Cansin_01 Cansu777 bende 4 buçuk yıllık evliyim ama 2 yıla yakın zamandır istiyorum iki kimyasal yaşamışta olsam huzurlu değilim beklemek güç..devlette mi aşılama yaptiriyosunuz evrak v.s ne istiyorlar gidince yaparlar mı yoksa diğer aya mi sarkıyor
Cansu777 Cansin_01 özelle görüştüm en düşük 40 diyenler oldu o kadar vermek istemedim tıpta bi hocayla devam ediyorum şuan adetimin 2 ya da 3 günü gideceğim süreç başlayacak sizde daha önce gitmediyseniz eğer adetinizin 2 günü gidin erkenden devlette daha uygun fiyatı
Cansin_01 Cansu777 yok daha klomenle yumurta takibinin 3.denemesindeyim bu olumsuz olursa gidicem aşılamaya. Ben şuanda da devletteyim aşılama icinde devlete giderim diye düşünüyorum. İşte duyduğum kadarıyla adetli gittiğinde süreci uzatiyolarmis bir sonra ki adet gününe kalıyormuş inşallah yanlış bilgidir
Cansu777 Cansin_01 ben öncesinde Hsg çektirmiştim eşinin sperm testini istiyor Hsg istiyor hormonlara bakıyor sonraki ay tedaviye başlıyor ben herşeyimi hazırlayıp gitmiştim herhangi bi evrak vs istemedi adetimin 4 günü olduğu için tedavıye başlamadık belki doktordan doktora değişiyordur . Adete 5 günüm kaldı 2. Günü gideceğim başlayacağız Allahın izniyle
Cansin_01 Sudemirhan yani evrak falan istiyorlarmış o evrakları toplarken biraz zaman geçiyormuş ve bir sonraki adetinde gel diyolarmis. Özeldeki gibi hemen baslatmiyolar demişlerdi.
Cansin_01 Cansu777 olabilir hayırlısı olsun inşallah hepimiz için rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın inşallah 🤲🏻