lalelola Bebeğin isminin nakışla işlendiği kişiselleştirilmiş tulum önerileri arıyorum. Baskı değil, nakış olmasını istiyorum. Instagram’da bazı sayfalar gördüm ama güvenilir olup olmadıklarından emin değilim. Bir öneriniz var mı? !
ebru1095 lalelola ben trendyoldan yaptrdım müslim kumaş çok ince degıl şapka ve eldiveni de var gayet güzel geldi
beyzzsenturkkk lalelola ben lambkin sayfasından yaptırdım. hamileliğimin başından beri takip ediyordum isime karar verince de siparis verdim kuması ne cok ince ne cok kalın 3-4 kat müslin çok kaliteli yumuşacık yastıgı kendinden dolgulu kalitesi harika baskılı değil nakışlı (bende özellikle nakış istedim)
derya1108 beyzzsenturkkk Ayy bayıldım maşallah çok cici olmuş ve gerçekten çok kalite duruyor bende sayfaya bakacağım 🌸
beyzzsenturkkk derya1108 trendyola göre daha uygun ve kaliteli trendyolda bi muhattabınız yok aksilikler yasanabilir vs ama burada öncesi ne istediginiz soruluyor gönderilmeden önce resim atılıyor sizden fikir alınıyor onaylarsanız işleme başlanıyor ben hatta cok fazla fikir degistirdim kesin benden bıkmıslardır dedim ama o kadar güzel oldu ki🥹
derya1108 beyzzsenturkkk Evet işlemeli ürünlerde trendyol sıkıntılı olabiliyor. Bebeğiniz güzel günlerde kullansın ❤️