ysmnsen Kızlar bebeğim 1 aylık aşı kartında 1. Ayında hepatit b 2 doz yapılması gerektiği yazıyor ama sağlık ocağı yapılmıyor diyor 2. Ay aşısı var diyor siz yaptırdınız mı
Fatmanur_0416 ysmnsen bana da öyle dediler daha aşı kartı bile vermediler bana 2.ayda yapılıyor dedi bende e nabızdan baktım 1.ayda yapılması lazımmış
Noyimommy ysmnsen normalde 1. Ayda yapılıyordı aşı takvimi değişti 2. Aya alındı beim oğluma da 2. Ayda yapıldı
ysmnsen Fatmanur_0416 sağlık ocağına gittim ikinci ayda yapılıyormuş artık benim de kafam karıştı aşı kartında birinci ay yazınca
Fatmanur_0416 ysmnsen bende şaşırdım hatta 1.ay dolduktan sonra aşı 2.ayda denildi şehir Hastanesi’nde randevumuz vardı doktor da sordu yaptırdın mı yok dedim yapmadılar tm dedi bana aşı kartı dahi vermediler size verdiler mi
Noyimommy ysmnsen aslında baya oldu değişeli e nabızda neden güncellenmemiş anlamadım nerdeyse bir yıl olacak
ysmnsen Noyimommy ya doğum yaptığım hastanede defter veriyorlar herşey içinde yazıyor aşıları diğer bilgleri falan onda yazıyo 1. Ay diye
Fatmanur_0416 ysmnsen anladım canım ben şehir Hastanesi’nde yaptım 1 ay 14 gün oldu ama vermemişlerdi ondan sordum teşekkür ederim 🥰