nevinbulyaman Bu sabah muayene vardı dök yine bebeğin başı aşağıda dedi 1 aydır böyle eğer bi iki haftaya dönüş yapmazsa ilerleyen haftalarda yaptığı taktirde tekrar baş aşağıda durması olmayabilir buda normal doğumu zorlaştırır dedi varmı bilgisi olan böyle bir şey yaşayan
Melike3506 nevinbulyaman 18. haftada benimde baş gelişti sonra makat geliş oldu zaten yeri var dönüp duruyorlar sürekli 28. Haftada baş geliş oldu o zamandan beri baş geliş duruyor 35+5 im
yeliz1923 nevinbulyaman Bana da baş geliş dedi doktor hatta korktum da erken doğum mu olacak falan diye doktor zaten öyle olması gerekiyor dedi korkulacak bir şey yok dönüyorlar zaten 😄
lalelola Bebeğim hamileliğin başından beri baş aşağı pozisyonda. Neden bilmiyorum ama o pozisyondan hiç çıkmadı. Şu an 29 haftadayım ve hâlâ aynı şekilde duruyor, umarım böyle kalır.
nevinbulyaman @lalelola anladım umarım kalan zamnınız rahat geçer ve sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi
nevinbulyaman @yeliz1923 erken gelmesinler tam zamanında gelsinler ya 😅 bende işte bazen duydummu böyle kokuyorum arada bişilerden