aslmoms NilVibe ahhh yarının bize ne getireceğini bir bilsekkkk 😁😁 Bana çağrıştırmadı mesela ilk başta. siz söyleyince düşündüm. Bence eskidenmiş Deniz isminin çağrışımı. Bilemedim ki Arasta bence çok güzel modern hoş bir isim. 💙💙
zeynepkomurbasaran aslmoms ben hep kızım olursa ismini Mavi koymak istiyordum ama eşim ilerde zorbalanir diye başka bakalım içine sinen olmazsa yine Mavi olur dedi sonra birlikte Güneş’e karar verdik daha çok içimize sindi nasip olursa Güneş koyacağız ☀️ daha önce iki kere düşük yaptığım için Güneş gibi ailemize doğacak inşallah kızımız 🤲 büyük ihtimalle sapsarı olacak zaten anlamlı oldu 🥰
aslmoms zeynepkomurbasaran Bir arkadaşımın kızının adı Mavi idi. Çok beğenmiştim. Ama Güneşte güzel fikir ☀️Eminim çok tatlı bir kız olacak annesi 💜🌸
Gks_01 aslmoms benim aklımda 2 isim vardı biri aras tı ( bekarken rüyamda görmüştüm ) diğeri Can dı . Aras çok yaygınlaştı diye istemedim eşim de Altay ismini seviyordu . Konuşup duruyorduk ne koysak diye bende kararsız biriyim sona bırakalım demiştim . Yaklaşık 20. Haftada bu isme karar verdik eşime de Birtanem şarkısıyla sunmuştum şarkıda “bir oğlum olsun adı Can olsun “ diyor 😅 o an ikimizin içine de sindi soyadımızla da uyumlu oldu Canımız diye karnımı seviyoruz 😅bu kadar hikayesi
mamymir aslmoms kızlar konuyla alakasız bu uygulamayı silmiştim geri indirirken satın alma vesaire dedi ücretli mi acaba şu an
feyzaciim aslmoms ben isme karar verdim ama her zamanki gibi eşimle asla uyuşamıyoruz 😂😂 Kedilerimize bile isim verememiştik bir hafta. Allahtan daha var da bir şekilde ikna olacak. Ben de tam emin değilim ama Karan ya da Doruk istiyorum. Eşim Yağız istiyor. Yağız’ı söylemek bana zor geliyor 🥲
yaggmurt aslmoms yeni evlendiğimiz zaman sosyal medyada karşıma ilk çıktığında larin adını beğendim eşimde çok beğendi direk kız olursa larin koyalım dedik ikimizde aslan burcu olduğumuz için erkek olursa da aslan koyarız dedik şimdi kız bebiş bekliyoruz 🙈
Aycicegim aslmoms kızımın adı Gökçe eşimle birlikte karar vermiştik. Şimdi erkek ikizlere hamileyim yine ortak kararımız Gökbey-Göktuğ koyacağız Allahım inşallah nasip eder😍
aybike2212 aslmoms kızım 4 yaşında ismi MİNEL ben instagramda görmüştüm çok beğendim o an tamam bu demiştim eşimde aynı şekilde düşündü minel oldu şimdi oğluma hamileyim ismi AYBERK olacak kızıma hamileyken ilk erkek sonra kız erkek detaylı da kız olduğu netleşmişti erkek yenildiğinde eşim Ayberk ismini çok beğenmişti oğlumuz olacağını öğrendiğimiz gün ismi Ayberk olsun dedi bende içinde kalmasın zaten beğenmiştik 4 sene öncesinde diye kabul ettim