Tubaka Bebeğime hamileyim 😇 İlk kızım yağmur Oğlum Mehmet Emir küçük oğlum da Muhammed Ayaz 28 haftalık hamileyim buda Allah nasip ederse Nur Neva olacak adı 🥹🥰🥰
mutluannemveben 9 haftalık hamileyim henüz cinsiyet belli değil erkek olursa Aras ya da Atalay olabilir ama kız olursa hiç bilmiyorum herkes oğlun olacak dediği için hep erkek ismi baktım 🤣
gozbebeklerim2 aslmoms 20 . Haftadayım erkek Bebek bekliyoruz benle büyük oğlum AZİZ 💙🩵ismine karar verdik babaya danışmadık daha nasip hele zamanda var değişedebilir isimde eklene bilir
busrabaskal aslmoms Hayalimdeki mihrimah tı. Yeğenime koydum sonra teyzesi Mihrişah olsun bu da dedi hoşuma gitti kızıma koydum sultan isimleri.2. Kız hala bulamadık isim 5 ay olduk
yagmuryig aslmoms oğlumun adı yiğit alp ıkıncısı kız olsaydı ya umay ada yada eylül ada istiyordum ama bı baktık buda pipili eşim Göktuğ diyor bende aras ege istiyorum bakım kaldık böyle arada geliyor kürşat dıe seviyor yok diyorum külah sınırlenıorum
kugu burcukszgl ilbey ismi çok guzel ama ilerde işe felan girdğinde ilbey bey diye çok uymuyor sanki ilber daha hoş gibi🙈