misrayunus İstanbul Avrupa yakasında detaylı ultrason için doktor arayışındayım Şişli mecidiyeköy tarafları memnun kaldıklarınızı iletir misiniz
gamzee7 misrayunus Prof Başak baksu ben çok memnun kaldım çok kibar naif biri eşim yanımdaydı ultrason sonunda rapor verdi bebeğimin renkli fotoğraflarıda dosya içerisindeydi. İncelediği her organın 3 4 saniyelik video görüntüsünüde yanımda götürdüğüm USB ye atıp verdi tavsiye ederim.
busedala Merhaba, kağıthane kızılay hastanesinde yaptırdım doktorumda aynı şekilde orada Cem Ardıç aşırı memnunum. Detaylı ultrasonun 6500₺ gibi bir ücreti var öneririm :)
yenianneoluyorumben34 Meryem555 memnun kaldınız mı resim verdiler mi bebeğin yüzünü ve eş alıyorlar mı acaba
miraymehmet Benim doktorum iki isim önerdi bir Şişli tarafında diğeri Bakırköy Ataköy tarafında Ali Ekiz ve Recep Has
Meryem555 yenianneoluyorumben34 resim vermediler ama e nabiza resim ve rapor yükleniyor oradan bakabilirsnz benim eşim yanımda yoktu ama almıyorlsr diye biliyorum genel olarar memnun kaldım benim bebeğimin pozisyonunda dolayı tam inceleyemedi tekrar çağırdı
misrayunus Pazartesi günü gideceğim memnun kalırsam bende buraya yazarım hanımlar tüm doktorların yorumlarına bakıyorum mutlaka olumsuz bir kaç tane yorum var inşallah iyi doktorlar karşımıza çıkar
misrayunus gamzee7 gittim bende çok kalabalıktı gittiğim yer doktor çok hızlı baktı etti sağolsun yinede o kalabalıkta yüzünü göstermedi diye tekrar tekrar yürüyüp geldim baktı hep suyumun normalden az olduğunu söyledi kendi doktoruma gittiğimde söyleyeceğim takipte olmamı söyledi. Banada renkli görüntü ve raporu verdi diğer görüntüleri wp üzerinden atıcam dedi