merakvetas uygulamaya göre 30 gün kaldı, ama 3 hafta sonra 38+5 kavusacagız inşallah 🥰 siz nasılsınız?
busrayakar Bizde 34+3 olduk bugün tam 30 günden düştük bugün ama yine de sezeryan olucak net tarih haftaya belli olucak ama ben fena haldeyim tadım tuzum kaçtı iyice ve ağrılarım çok sizde nasıl durumlar
merakvetas busrayakar benim 35+5 yeni 30 gün olarak gösterdi acaba 9 ay 10 gün üzerinden hesaplanmıyor mu 🌝 bende zorlanmaya başladım artık sağlıkla kavuşalım inşallah 🥲❤️
merakvetas Zeyneplemutluluk sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰 benim ilk gebelik ama kist ameliyatımdan dolayı sezeryan gibi kesim var az çok tahmin ediyorum süreci
gulmmomy Son 27 normal doğum görünüyor devlet hastanesinde yapıcam doğumu ama çok korkuyorum vajinismus var ve muayene sırasında canım çok yanıyor 🥹
merakvetas gulmmomy normal doğum biraz daha zor olacak o halde 🥺 eğer sizi bu kadar etkileyecek ise psikolojik olarak yıpranmayın sezeryana da çok soğuk bakmayın derim 🌸 tabi karar sizin 🙏🏻
busrayakar merakvetas aşkım valla 40 hafta normal olarak ama benim sezeryan olucak inş 38+5 te alınır galiba o da 3 Haziran yapıyor o tarihe de 29 gün var.amin inşallah kuzum sağlıkla doğsunlar aminnn🤲🏻😘
merakvetas busrayakar oyyy benimde normalde 40. haftam tam 3 hazirana geliyor 🥹 sezeryan olacağı için 38+5 e denk gelecek o da 25 mayıs oluyor🥹🥹🩷🩷 amin inşallah canımmm
busrayakar merakvetas ayyy senin daha da az kalmış sağ salim kurtulalım kucaklayalım yavruları amin 🤲🏻🌸