Crn8989 Kizlar pruloton igne bulamiyorum elinizde olan tanidikda olan bir tane gonderebilir mi ucretini yollarim hastanede yatiyorum 24 haftalik gebeyim riskim var hicbirsekilde bulamiyoruz ilaci saglik bakanligina kadar aradim lutfen yardimci olun:(
MelekAnnesi52 Crn8989 keşke elimde olsa göndermek isterdim 🙏 Allah yardımcınız olsun 🙏 neden bulunmuyor ya 4 tane ben yaptırmıştım direk Aksaray dan eczane den almıştık🙄
Guulseeen Crn8989 Allah yardımcınız olsun ınsallah tez vakıtte bulun ınsallah hangı sehırde yasıyosunuz türkiye genelımı yok bu ilaç
Crn8989 MelekAnnesi52 kaldirmislar ilaci canim fiyat konusunda anlasamadiklari icin mayis ayinda cikicakmis ve bircok kisi magdur bu konuda :( cok tesekkur ederim Allah razi olsunnn 🙏
Crn8989 Krtlshllgl fiyat konusunda anlasamamislar canim mayis ayinda cikicakmis herkez magdur muadili de yok cunku:(
Malatya44 Krtlshllgl cnm çünkü bu ilacı kötüye kullanan var. Saglıklı gebelikte bebegi öldürebilirmiş
MelekAnnesi52 Hastane neden arayıp bulmuyor ya hastanenin imkanı sizden daha çok sonuçta 🙄 tez zamanda bulunur inşAllah🙏
Crn8989 MelekAnnesi52 hastanede arastirdi canim hastanelerde bile tukenmis doktorlar arastirdi ama yok ve bircok kisi magdur bu konusa :(
Crn8989 MelekAnnesi52 hastanede arastirdi canim hastanelerde bile tukenmis doktorlar arastirdi ama yok ve bircok kisi magdur bu konusa :(
MelekAnnesi52 Crn8989 hay anasını ya ihtiyacı olan insanları neden düşünmezler ya bunlar 🤦 gece gece sinir oldum gerçekten 🤦 herşey menfaat çok para olmuş 😬
Aysemlg Crn8989 muadili progestan ampul. Bende bundan kullandım pruloton olmaynca. Doktorum ve babam bunu kullan dedi kullandım şuan kesildi ama kanama alanı hala var. Allah şifa versin sanada inşallah🙏
Burcuaec Crn8989 evet 1-2 aya çıkacak deniyor ama bu süreçte bulmak çok zor ecza depolarına sordurun ben burdur ve alanyadan bulmuştum 1 tane de ankarada buldum. İnşallah en kısa sürede bulabilirsiniz🙏
Baharmurat Crn8989 kan sulamdırıcı muadılı falansa bende var ucretsız yolkayım dıycektım .acil şifalar dılıyorum 🙏🏻
MelekAnnesi52 Crn8989 Allah'ım hayırlı vaktinde sağ salim kucağına almayı iyi haberlerini nasip etsin canım 🙏
Crn8989 Guulseeen evet canim istanbulda yasiyorum turkiye genelini hep aradim almanyadan bulmaya calisiyorum ama hemende vurulmam gerek sasirdim cok:(
Zhlcnr Crn8989 hangı sehırdesın canım kucuk koy eczanelerını arayıp yollatın genelde kıytı köse yerlerde bulunuyor
Crn8989 Zhlcnr butun eczaneleri aradim canim istanbulda yasiyorum turkiyede olan butun eczanelerin dokumunu alip tek tek aradik:(