rahime0066 Kızlar hala adet olmadım 11 gün oldu 2 gün önce test yaptım negatif çıktı. gecikmenin 3. Günü kan vermiştim negatifti hala olmadım ama 🤭 ovülasyon testi yapmıştım bu ay 20. Gün den sonra yumurtladım
egeemomms rahime0066 geç döllenme olmuş olabilir canım bende 13. Gün çok silik bi çizgiyle öğrenmiştim
allyslife rahime0066 tarih olarak sormuştum aslında, pikten 14 gün sonra test pozitif verir, geç döllenmede birkaç gün daha geç olur. Ona göre hesaplayabilirsiniz
znnnr rahime0066 bende 23. Gün koyu oldu Cuma günü valla millet 13 14 ten Dpo sayarken ben 23. Güne kadar çatladım stres oldum
rahime0066 egeemomms Salı günü doktora gideceğim bakalım adet sokturucu yazdırmak için bakar heralde kan tahlili tekrar . 5-6 gün daha bekler içerim gelmezse reglimm
egeemomms rahime0066 ay ben 1 haftayla gecikmeyle gittim adet söktürücü yazmıştı Allah korusun kullansaydım düşük yapardım🥲
rahime0066 Bende pcosta yok 10 aydır adetim gayet düzenli 2 gün ya erken ya da geç oluyorum bu ay çok farklı sadece kasık ağrım ara ara oluyo geçiyor birde sivilce