cglapydnn Merhabalar, detaylı ultrasona gitmeden önce bilmem gereken şeyler var mı şöyle yapsan iyi olur dediğiniz yada aç karnına gitme yok karnına git ne biliyim herahngi birşey 😂🥹🥰
krmnbusra60 cglapydnn merhabaa aç gitmeyin mutlaka yemek yemiş olun, idrara sıkışık bir şekilde gitmeyin ve mutlaka kahve içip çikolata yiyin☺️
senati cglapydnn tok karnına git yanında çikolatan olsun girmeden önce ye bebek hareketlensin gitmeden önce 2-3 gün kendini çok yorma ve giderken yanında bebeğin önceki ultrasonlarını götür sorabiliyorlar bazen gerilme stres yapma güzel sonuçlar alırsın inşallah doktorlar mecbur oldukları için en kötü ihtimalleri söylüyorlar ufacık birşeyde sakın etkilenme hazırlıklı ol diye söylüyorum 😄🌸
Nisannurr cglapydnn kesinlikle tok karnına git hatta ben gitmeden puding de yedim hareketlensin diye birde merdiven çıktım doktor odasına giderken bebek hareketliydi doktor inceleyebildi çok şükür
Gks_01 cglapydnn kahvaltınızı edin aç gitmeyin ben yanıma çikolata ve su almıştım sıramı beklerken yemiştim ve biraz yürümüştüm idrara sıkışık olmayın yaklaşık 20 dk sürdü
cglapydnn krmnbusra60 ne zaman muayeneye gitsem heyecandan heralde hep tuvaletim geliyor ya 🤦🏼♀️ inşallah yarın gelmez 😂😂
cglapydnn senati verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim ♥️ inşallah herşey yolunda gider çünkü en ufak şeyi kafasına takabilen birisiyim rabbim inşallah yüzümü güldürerek çıkartır o odadan 🙏🏼rabbim bütün annelerin yüzünü güldürerek çıkartır oradan 🤲🏼❤️
cglapydnn Nisannurr bende büyük ihtimal dolusuyla merdiven çıkıcam asansör korkum olduğu için 😂 teşekkür ederim bilgi için ❤️
Nisannurr cglapydnn ay bende aynı şekilde asansörden korktuğum için merdiven çıktım hemde 7.kattaydı doktorum 😂😂😂 kolay gelsin şimdiden yanına meyvesuyu al
cglapydnn krmnbusra60 off hemde ne heyecan ya her muayene gününde bambaşka bir heyecanla doluyorum resmen hangi ildesiniz siz nerde detaylı ultrason yaptırdınız
cglapydnn Nisannurr meyvesuyu ne için peki Nisannurr 7. Katta çok fazlaymış ya ben 4. Kata çıkınca ağlamaya başlıyorum 😂😂
Nisannurr cglapydnn canım meyve suyu hemen hareketlendiriyor o yüzden, ben kamp sandalyesi aldım yanıma 2-3 katta bir mola verdim ay çok komikti 😂
cglapydnn Nisannurr kamp sandalyesi mantıklıymış aslında o kadar merdivene gerçekten çok iyi bir fikir 😂 detaylı ultrasonda alttan bir müdahale yapmıyorlar değil mi herşeyi göbüşten hallediyorlar normal ultrason gibi
cglapydnn krmnbusra60 Erdem hastahanesini duymuştum evet bende Kanuni Sultan Süleyman hastahanesinde yaptırıcam inşallah bi aksilik çıkmazsa 😌detaylı ultrasonda alttan bir müdahale yapmıyorlar değil mi herşeyi göbüşten hallediyorlar normal ultrason gibi
cglapydnn Gks_01 teşekkür ederim bilgi için 🥰 detaylı ultrasonda alttan bir müdahale yapmıyorlar değil mi herşeyi göbüşten hallediyorlar normal ultrason gibi
krmnbusra60 cglapydnn alttan bakılmıyor yani bana denk gelmedi 2.hamileliğim bu, ozamanda göbekten bakılmıştı aynı doktor kontrolundekiler gibi yaklaşık 45dk sürdü benim :)