Seher_ Kızlar tutumlu anne diye bi site var orada uyguna bi kez çekimde giyilenleri satan anneler var ben aldım 60 TL ye taciyla birliklte satışta yapılıyo giymediginiz kıyafetinizide koyabilirsiniz bende koyucam dar gelenleri falan bi bakın isterseniz hatta ben Dalin setimi oradan aldım çantalı şekilde 50 TL ye kullanılmamış baya iyi bir site 😍😂
Seher_ babymomm yok canım bir site hepsi burada gibi düşün mesela uygulayı indir herşey var giymediklerimizi satmak içinde güzel biyer bende koyucam ayırıp güvenli bir site alıyosun ürünü eline geliyo onayliyosun satıciya öyle parası ödeniyo
Seher_ EsraElif anne bölümünden hamile kıyafetlerine gir canım ordan mesela fiyat bölümüne 50 200 arasi falan yazınca çıkıyo
Seher_ babymomm herşey var bebek eşyaları falanda satıyolar küçük gelince bende oradan koyarım diye düşünüyorum
EsraElif Seher_ aphon benim telefon giriyorum aramalarda sonuç yok bulunamadı diye tlfla bi alakası var mı acaba
[silindi] EsraElif tutumluanne olacak tulumlu değil 😂 ben de öyle arattım çıkmadı resmi açtım üstte yazıyor tutumlu diye