Beyra0212 Arkadaşlar ben klomen tedavimin ilk ayındayım. Çatlatma iğnesi de oldum ama 2 gün gecikmeyle bütün hamilelik belirtileri olmasına rağmen adet oldum. Fakat tam adet de denmez ilk günüm kömür gibi simsiyahtı afedersiniz. Ve doğru düzgün kanama da olmadım. Pazartesi doktor randevum var. Şimdi yine siyah pedin 4/1 bile olmayacak kadar simsiyah kan vardı. Acaba ilaç etkisi mi. Başka birsey mi
Tazegelin12 Beyra0212 Normalde klomenin etkisiyle hamilelik belirtileri zaten yaşanir siyahimsi kanda diger aydan kalma icerdeki pis kandan kaynakli olan bisey dusukte pembemsi bi kan olur yinede iciniz rahat etmesi icin bi test yapabilirsiniz
Busraa32 Canım ben klomenle hamile kaldım ama çatlatma iğnesi olmadım sadece günüm gecikince test yapmıştım kan testi sende ver istersen
Beyra0212 Busraa32 kuzum adet gibi oluyorum ama kanama yok arada bir siyah kan geliyor benden. Günde bir ped bile etmiyor diyeyim. Bende korktum acaba dusuk falan mo öyle öi oluyor düşükte merak ettim
Busraa32 Beyra0212 istersen bi kan testi yaptır eğer çatlatma iğnesinin üzerinden 16 gün falan geçtiyse eğer gebelik var sa düşük riskine karşı önlem alınabilir