aysenurmihra 25.haftadayim 5 yıl geçti tam olarak üstünden ve kalbimin bir köşesinde acaba bu sefer normal doğum olur mu diye geçiriyorum 🙈 İlk kızım 40.haftada doğmuştu herşey çok güzeldi ama açılmam hiç olmadı. Sizin nasıl hikayeleriniz var merak ediyorum 🥰
kvsr1603 aysenurmihra 3 buçuk yıl arayla yaptım benimde ilk açılma ilerlemedi sancı ilerlemedi suyu patlattılar mekonyumluydu sezaryene aldılar ikinci çok şükür 39+5 de su gelişiyle başladı kasılmalar ve açılma hızlı oldu normal yapabildim ve büyük nimetmiş gerçekten
mervein14 aysenurmihra 3 yıl önce sezaryen doğum yaptım kızım asla doğum pozisyonunda değildi şuan 35+3 deyim bebeğim tam normal doğum pozisyonunda. Arada bir sanki vajinam açılıyor gibi hissediyorum Sancım falan olur diye aklım çıkıyor 🙈
gvnrzz aysenurmihra 29. Haftamdayım. İlk gebeliğim sezeryan oldu. Ne sancı ne acılma olunca bir de suyu azdı sezeryana döndük. Ama bu sefer ben de istiyorum eger 38. Haftalaarda her sey kendiliğinden ilerler suyum veya sancım vs gelirse denerim diye düşünüyorum. Fakat imkanlar düşündürüyo. Yaptıran sayılı doktor var. Ve sezeryanın bile iki katını istiyorlar.
mom123_2 aysenurmihra ilk doğumdan 6 yıl geçti. Doktorum son ana kadar bekleyelim normal olabilir diyor ama ben sanki korkuyorum istemiyor gibiyim 🤣
aysenurmihra kvsr1603 kvsr1603 bebeklerde kendi doğum şeklini kendi seçiyorlar işte bu tam olarak bir örnek ☺️