haticenursimsek Kızlar pcos oluğ yerleşme kanaması yedi sekiz gün sürenleriniz varmı pcos gebe kızlara diyorum lütfen bana dönün ya üç günidr miğde bulantım var valla göğsüm aciyo hafif bide mişdem yaniyo sizinde yanıyo mu ya lütfen dönün
asil15 haticenursimsek pcos değilim ama evt sürebilir leke seklinde arti mide bulantısı genelde bebek olusunca başlıyor yani kalp atışı olunca
masum3434 haticenursimsek pcosluyum bende bir oğlum var 3 bucuk sene sonra bu ay niyetlendim ilk çocuğum ilaç kullanmıştım bu sefer stressiz ilerlemek istedim ve denemek istedim sadece vitamin kullanıyorum geçen haftalarda da bende bir iki lekeleme gördüm son adet tarihi başlangıcı 15 nisan 6 gün felan sürüyor şuan beklemedeyim bende ne olcak ama bende de lekeleme oldu bilmiyorum bu ay ilk defa korunmasız olduğu için mi oldu çünkü ilk hamileleigmde bi kaç ay bekledim ilaç kullandım kolay olmamisti
lokismommy pcosluyum ama yerleşme kanaması hiç olmadı nasıl bşr kanama olduğunu da bilmiyorum gebelik testi yapmış mıydın
lokismommy haticenursimsek mide bulantılarım 8.haftada başladı gebeliği 4 haftalıkken öğrendim sadece kasık ağrılarım vardı gebe olduğumu öğrenmeden önce böyle bazen batma gibi bazen adet ağrısı gibiydi