Aynur_ma Merhaba arkadaslar bugun kan testi yaptirdim neredeyse sifir cikti adetime 4 gun var boyle olup sonrasinda yukselen var mi?
znnnr Aynur_ma ben im ilk gebelik sürpriz oldu adetten iki hafta geçmesine rağmen beta 421 di ki 6. Hafta için düşük bir değer geç döllenme oluyor her şey oluyor.. gecikme bekleyin
yigitalparslan Aynur_ma 1.5 ay adet olmadım defalarca kan verdim 0.01 cikti doktora gittim galiba menspoza giriyorum diye doktor don kez test kapalim ona gore ilerleyelim dedi 3 gun önce test verdim 0.01 cikti dedim olsun yine de bakalım dedi 14.5 beta ile hamile oldugumu öğrendim. Hersey mümkün yani. Hakkınızda hayırlısı olsun
Seymatrkay Yükselebilir. Yaa Allah aşkına bunu nasıl başarıyorsunuz:))) hemen kan veriyorsunuz öğreniyorsunuz:)) neye göre anlayıp da yapıyorsunuz? Şunu bir ben basaramiyorum arkadaş :) benim günüm geçse bile hamile değilim diye kimildamam bile :))
Aynur_ma Seymatrkay hamilelik planlamadiginiz dusunuyorum cunki aksi takdirde aktiv gunleri degerlendirdigimiz icin hamile kalacagimizi umuyoruz ve sabirsizlanip test yapiyoruz
Aynur_ma Biranneadayi4 aslinda dun doktor kintrolumdeyken doktorum adetin gecikmeden yapma dedi israrla uyardi ben duramadim bakalim noluyor ama yine de umudum kesildi