Nursenaikikat 6+4 haftalık gebeyim baya bi bulantım var hiçbişey yiyip içemiyorum cözüm önerisi olanlar mahvolmuş bi durumdayım
bmkl Nursenaikikat O haftalarda bende aynıydım maalesef çok zor. Doktorum bana prilam vermişti gece yatmadan iki tane içiyordum etkisini görmüştüm
3boysmom Nursenaikikat ben prilam kullandım doğuma kadar resmen. bir tek öyle göz açabiliyordum doktorunuza danışıp yazdırın bence.
rumsal Nursenaikikat sanırım bir tek benim mide bulantım yok ben de bundan korkmaya başladım normal midir ya
Nursenaikikat Kontrolüme de daha 3 gün var napcam bilmiyorum:( asla hicbissy yiyemiyorum yersem geri geliyo bebişe bişey olcak diye de korkuyorum
bmkl Nursenaikikat Ya korkma doktorum 3 gün bir şey yemesen de sorun olmaz kusmandan iyidir demişti bebeğe kussan da bi zararı yok sadece kusunca sıvı kaybı oluyor. Bol bol su içmeye çalış içemezsen de doktoruna söyle serum takıyorlar sıvı kaybı olmaması için
Nursenaikikat rumsal valla şükret bence herkesin bir olmuyor bi sorun olduğunu sanmam benimde öyle olsa keşke:( benim ilk gebeliğim pek bi bilgim yok ama