happyela demdemhat Eğer algı açıklığı senin dediğin gibi her duyulana inanmaksa özellikle mantık dışı bir şeye o zaman ben kapalı kalmayı tercih ederim :) tuzla banyo gibi bilim dışı şeyleri ciddiye almak yerine sorgulamak bana daha sağlıklı geliyor canım benim. Gerçi neyi anlatıyorum ki hala böyle bir şeyin olabileceğini ve sağına yattı diye oğlu olduğunu düşünen birine neyi anlatıyorum hala :)
znnnr Efuli0 sağa yatınca erkek cin takvimine bakan var bide yumurtlama günü birlikte olunca erkek oluyor diyorlar ama ben bunlara inanmıyorum bide erkek önce boşalınca erkek oluyormuş ama bence de boş ben böyle şeylere inanmıyorum
stalas Efuli0 kadın doğum uzmanına gittim yumurtlama takibi yaptık soldan yumurtlama olduğu zamanlar kız çocuk olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi doktoruma güvenerek yaptım 6 haftalık gebeyim göreceğiz bakalım 😀
stalas tugcekmrr hamile kalmadan önce tabi ki gidiyorsunuz yumurtalarınıza bakıyor doktor sol tarafsa eğer kız tutunma ihtimali sağ tarafsa erkek tutunma ihtimali yüksekmiş. Bu şekilde istediği olanlar da varmış bir sürü hastası vardı doktorumun böyle bakalım 😅
demdemhat happyela ay bayılazaaam. Ablacım en bilimsel sensin suusss artık ya😂 kıt cahil. Bilimsel kelimesinin okunuşunu yazılışını öğrenmiş gelmiş kimle konuştuğunu da bilmiyor. Dağıl bee. Gülücük atınca küçümsediğini sanan beyincik
tugcekmrr stalas Ay ben çok soluma yatıyorum son dönemlerde ama hamile kaldığım dönem sağıma mı, solumamı yattım acaba 😄😂 Ben ama solumda hissediyorum, yerleşme ağrısı, kramplar falan sola giriyor
happyela demdemhat Verecek mantıklı cevabı olmayanlar hep böyle mahalle ağzıyla karşıdakini düşürdüğünü sanır 🥲 Önce nasıl konuşulacağını öğren şayet kullandığın dil seviyeni ele veriyor 😘