nisanur_klc ece5465 ben hamileliğimin ilk başında yedim oda evde yemek midemi bulandiriyirdu dışarıdan yiyorum yani hep değil tabi dün 11 de burnuma sanki döner kokusu geliyordu deli gibi canım döner çekti eşimde aldı sanki var ya tuhaf his dünya benim olmuş gibiydi 😋😋 yine olsa yerdim of
ece5465 busedala Toksoplazma listeria bilmem ne diyorlar yapay zeka sordum yeme diyor canımda çekiyor 2 kez kaçmak yaptım sonra korktum
dilekmom6 ece5465 et varsa diye demiştir yapay zeka. Ben de yiyorum her hafta. 17.haftadaym bir sorun da yok şimdilik şükür.
ayseduley Benimki ilk kizimda yiyodum ilk aylarda son aylarda doguma bir bucuk ay kala gittim doktorum yasakladi ciğ köfte yeme dedi bende yemedim son ayimda tabi biz urfali oldugumuz icin evde kendimiz yoguruyoruz hazirini asla yiyemem😉
sevgiciftel ece5465 etli vs yasak. Diğerleri zaten baharatlı bulgur çok tedirgin oluyosaniz evde kendiniz yapıpta.yiyebilirsiniz ben ilk haftalarında nerdeyse her gece yedim son aylarda mide yanması yaptı geceleri o yüzden daha yemiyorum
sanem34001 ece5465 etsiz olan yasak değil ama hijyen önemli. Birde baharat mahvedebilir seni. Bi sıkımlık vs olabilir temiz yerden. Mağlum elle tapılıyor 🙄🙄🙄
sevomer dilekmom6 benimde çok canım cekiyo ya etli etsiz bulamıyorum bide noodle makarna yesem ne olur cevap lütfen
smkrky sevomer Hazır paket noodle yemediğiniz sürece noodle tüketebilirsiniz makarnadan bir farkı yok yumurta un su.