mystery94 Pcos olup adetten 10 gün sonra gebelik öğrenen Var mı arkadaşlar Son regl 23 mart 23 nisan kan 0 3 mayıs hala regl olmadım Testler aşırı silik şekilde çıkıyor
baltuntas mystery94 pcoluyum gebeliklerim geç döllenme ve hep geç öğrendim kan verin netleşsin bence, adet döngüm 30-31 günde birdi korunmayı bırakınca 50-55 oldu sizde de olmuşmuydu
tugbaegehan mystery94 adetim bir hafta geçti kan testim 0 çıktı değilim sandım . Üstünden 10 güm daha geçti olmadım yaptım idrar testim pozitif çıktı sonra da kam testi 500 küsür çıktı
mystery94 baltuntas tugbaegehan Ftmnur11 kızlar böyle çıkıyo kaç gündür şimdi acile gidiyorum kan için sizce var mıdır
Ftmnur11 mystery94 benim geçen sene yaptığım testleri gorseydin kesin pozitif derdin,çok belliydi ikinci çizgi,ama hep adet olmuştum
Ftmnur11 mystery94 test ne kadar bekledi o önemli aslında,test kuruma çizgisi gibi görünüyor.insallah kanda pozitif çıkar 🤲🏻😘
lena22 Ben de 1 nisan da adwt oldum pcosum 2 sinde letu kullandım sizce gebelik yoksa adet olmazmıydım ama bu sabah test yaptım evde negatif
mystery94 Ftmnur11 hadi yaaa ay evet kuzum oyüzden emin olamıyorum ya bakalım kanda ne çıkcak inş alırlar bakmayız fln demezler
Ftmnur11 mystery94 inşallah pozitif görürsün hayırlısı olsun inşallah 🤲🏼🌼 sonucu öğrendiğinde haber edersin