Snycm Merhaba Salı gecesi hamile olduğumu öğrendim İlk tahlilim 174 idi İki gün sonra 435 oldu İkinci değerden tam iki gün sonra 1000 oldu Sizce ikiz olabilir mi Muayene de hazırda bekleyen ikinci bir yumurtam olduğunu söyledi .
buketdeniz19 Snycm canım beta değerinden anlaşılmaz ikiz olup olmadığı ultrason da anlar doktor onu anca
tugcesakizc Snycm beta değerinden belli olmaz o daha hızlı yükselip tekil genelim olanlar da var en sağlıklısını kontrollerde doktorunuz keseden anlar
3boysmom Snycm ikiz beta ile anlaşılmaz balım benim aşırı düşüktü ve yabaş yükseliyordu ama ikizmiş. ancak ultrasonla anlaşılır o
Snycm Beta artısı yüksekse anlasılabılır diye duymuştum. Arkadaşımın değerlere baktığında 4 günde 3.5 kayı artmış onda bende nerdeyse 10 katı
aframoms13 Snycm ben gebeliğimi 1000 değerle öğrenmiştim bunu doktoruma sormustum hyr alakası yok bu değer vücudundaki hamilelik hormonuyla alakalı demişti. Değeri düşük seyredip ikiz gebelik olan bile vardı demişti
pengumommy Betayla ikizim alakası yok benim düşük ilerliyordu düzenli artış da yokdu ikiz bebiş bekliyorum
Snycm Maşallah hepinize . Benım tutan yumurtam sağ taraftanmış. Sol tarafta da sperm bekleyen yumurta var dedi bakalım gitmicem bir süre ayın 7 sınde sağlık ocağına gidicem tekrar dırek kalp atışını duymak istiyorum
himomltm 3boysmom merhaba size sorabilir miyim benim beta yavaş yükseliyor regl 2gün geçti pazartesi 176 ile öğrendim cuma günü 230 pazar günü ise 328 olmuş korkuyorum sizin nasıldı acaba
3boysmom himomltm merhaba aynı yerde aynı saatlerde mi verdiniz testleri? bu bile etkiliyor bazen çünkü. benim betam 30-58-130 olarak artmıştı