donovan26 Haftama giricem yarın 3-4 gündür vajinamda yıkarken falan bir acı var sanki jiletle alırsınız tahriş olur ya onun gibi bir acı almadım da yani ne bu diyorum az önce duştan sonra bakayım dedim baya bildiniz dudaklarda ve doğum yapacağımız yerin çevresinde küçük küçük kesiler var yarık gibi hafiften chatgptye anlatarak sordum vajinal çatlak dedi. Hamileliğin son zamanları deri çok inceldiği için olurmuş. Daha doğurmadan böyle başına gelen var mı ilk kez görüyorum şok oldum 😅
Momlife_ donovan26 aaaaa bende varr ama ben hep büyük tuvaletimi yaptığımda yanıp tahriş etti sanmıştım demek ki son zamanlarda oluyormuş
donovan26 Momlife_ baya çatlak ya şok oldum görünce küçük küçük kesiler var kasıkların oraya kadar daha doğurmadan böyle bir de bebek doğarken nasıl olcak kim bilirr 😅😅
donovan26 emineuc ya teşekkür ederimm vallahi ne yapacağımı bilemediğimden sarı kantron yağı sürdüm gerginliği azaltsın bari diye 😅 geçmiyor sanırım normal çatlaklar gibi zamanla beyazlayacak böyle ince çizgi olacak herhalde şimdi baya yarık gibi
annecee35 donovan26 merhaba nasıl oldunuz acaba bende buna benzer birşey yaşıyorum sadece bir tarafında çok belirgin var ben mantar oldum sandım öyle görünce
donovan26 annecee35 merhaba mantar olsa çok kaşınır benimki baya çatlaktı hamileliğin son zamanları bebiş aşağıya baskı yapması sebebiyle çatlak yarıkları oluşmuş🫠
donovan26 annecee35 evet kaşınıyor çatlaklar da kaşınır ya böyle tatlı tatlı. Baskı azalınca geçti hissi izi kaldı tabii :)
annecee35 donovan26 ben de 32. Haftadayım bir aydır açıyor bazen gün gün değişiyor peki hiç sarımsı akıntınız da oluyor muydu kusura bakmayın böyle soruyorum ama kafama taktım bu aralar