gulsahh52 Esma006 sonuç çıktı 0.100 çıkmış bende umudu kestim tabi , ama bugün nokta şeklinde pembe lekeler görüyorum kanda bile 0 iken yerleşme durumu olmaz diye düşünüyorum artık regle kalmış 5 gün , hicbısey anlamadım bu durumdan
gulsahh52 melikkk sonuç çıktı 0.100 çıkmış bende umudu kestim tabi , ama bugün nokta şeklinde pembe lekeler görüyorum kanda bile 0 iken yerleşme durumu olmaz diye düşünüyorum artık regle kalmış 5 gün
tahamommy gulsahh52 canım üzülme kendini de yıpratma herşeyin bi zamanı var, rabbim bir gün seninde kucağını doldurucak 😍
gulsahh52 tahamommy sonuç çıktı 0.100 çıkmış bende umudu kestim tabi , ama bugün nokta şeklinde pembe lekeler görüyorum kanda bile 0 iken yerleşme durumu olmaz diye düşünüyorum artık regle kalmış 5 gün
gulsahh52 busesahin sonuç çıktı 0.100 çıkmış bende umudu kestim tabi , ama bugün nokta şeklinde pembe lekeler görüyorum kanda bile 0 iken yerleşme durumu olmaz diye düşünüyorum artık regle kalmış 5 gün
busesahin gulsahh52 ama 0.100 yeni beta oluşmayada başlayabilir >120 çıksaydı negatif tamam ama adetinizede daha 5 gün varmış bence yarın tekrar verin yükselebilir belki
Momyy1999 gulsahh52 Merhaba adet oldunuz mu ? Gebelik belirtileri yaşıyorum bende Kan verdim 0.100 çıktı adete 4-5 gün var döner mi acaba geç döllenmemi diye düşünüyorum
tahamommy gulsahh52 geç döllenme olabilir yine de regl olmadığın sürece her zaman umut vardır diyelimm 🌸
kahveasigiii gulsahh52 neden böyle umutsuzsun. Bazen kanda önce yükselebiliyor evet ama bazen de beta o lekeden sonra yükseliyormuş herkesin vücudu bünyesi çok farklı. Bugün ben de çok minik nokta nokta kahverengimsi leke olmuş çamaşırımda. Ama öyle minik minik ki chate sordum foto attım yerleşmeyle uyumlu evet ama progesterondan ihtimali de var ikisini de göz önünde bulundur dedi. Dpo 11deyim ve böyle lekelenmem normalde olmaz
gulsahh52 busesahin yok canısı daha bısey vermicem yaa kendi kendimi yiyorum boşu boşuna bakalım adet oluyomuyum olmuyomuyum duruma göre artık
busesahin gulsahh52 inşallah hayırlısı ile güzel sonuçlar alırsın mutluluktan havaya uçacağın bir dönem olsun inşallah ♥️
gulsahh52 kahveasigiii umutsuz değilim aslında kendimi kandırmamaya çalışıyorum sonradan üzülmemek için