tahamommy gulsahh52 evett benim 10. Günde testte silik çıktı hemen kan verdim 38 ile öğrenmiş oldum 🥹
elifgck gulsahh52 benimde yarın Dpo 12 oluyor evde bir iki gündür test yapıyorum negatif ama yarın gidip kan vereceğim. Eğer yoksa daha da pozitife dönmez heralde ona göre ilaç kullanacağım çünkü. Seninde yarın çıkabilir bence kızımı dpo 10da beta 17yle öğrenmiştim ama her gebelik farklı oluyor tabii
elakemal gulsahh52 bende bugün Dpo8 deyim 11 de evde testi yapıcam kendimi tutabilirsem inşallahsende güzel sonuçlar alırsın 💖
srnerva Sonuc alma olasiliginiz yuksek ama dusuk bir deger cikabilir. Negatif cikarsa bile uzulmeyin adet gecikmesinden sonra kan vermeniz daha saglikli olur
nora1233 Bence verebilirsin ben de dpo 9 dayım sabırsızlanıyorum. Verirsen bize de haber ver mutlaka güzel sonuçlar alırsın inşallah ❤️
melikkk Bende depo11 deyim çıkmaz diye korkuyorum haber verirmisin çıkarsa reglye kaç gün vardı senin
melikkk Bende yarın vereyim ozmaan negatifti 7 8 de inşallah dönmüştür 😅 benim de 3gün kalıyo regl ye inşallah güzel sonuçlar alırız🥹
gulsahh52 melikkk o zaman buraya yazıyoruz yarın sonucları :) benim ki geç çıkabilir sağlık ocağında geç çıkıyor çünkü , normalde gitmezdim ama içime doğdu sanki
gulsahh52 serpilaslan33 zaten yarınmış eğer adet olmazsan gecıkırse öyle yap bence madem bu kadar beklemıssın
melikkk Bede sağlık ocağına gideceğim 🥲 yazalım tabi bende sürekli sıcak basması geliyo gidiyo birde sol yumurtalığımda hareketlilik var başka bişey hissetmiyorum 🤦🏻♀️ inşallah vardır sende belirti varmı
gulsahh52 melikkk valla ben normalde gün içinde uyumam ama şimdi sürekli uyku halindeyim , karnım ve kasıklarım ağrıyo göğüs hassasiyetim var bide
uzumlu_kekim777 tahamommy Dpo 12 3 gün sonra regl testim böyle çıktı kanda çıkar mı ki Dpo 12 3 gün sonra regl testim böyle çıktı kanda çıkar mı ki