Pelinn_6506 Cuma günü kontrolüm var kızlar 12 haftalık olmuş oluyoruz cinsiyeti görür müyüm ya çok heyecanlıyım
allyslife Pelinn_6506 özelde 13′te öğrendim ben canım, bazen doktor erken diye söylemeyi tercih etmeyebiliyor tabii
1_2_3_4 Pelinn_6506 21 haftalık iken devlet hastanesinde öğrendim daha net oluyor zaten ayrıntılı ultrason da
senaakck Özele gidiyorsan doktorun söyleyebilir 12. Haftada bana tahminde bulunmuştu 13. Haftamda kesin olarak söyledi
allyslife Pelinn_6506 devlet detaylıya kadar bekliyor genelde cinsiyet konusunda, iyi doktora denk gelirsen belki 16-17 gibi söyler ama hiç erken söyleyene denk gelmedim, inşaallah sen gelirsin
yenibiranne__ Pelinn_6506 ben Fetalde öğrendim ama 10. Haftada devlet hastanesindeki doktorum erkek gibi hissettim dedi erkek oluyor 💙
yenibiranne__ sessizgece mükemmel bir kadındı özelde olsaydı kesinlikle doğumu onun gerçekleştirmesini isterdim İstanbul/Tuzla devlet hastanesi BİRSEN TURSUN DEMİREL ♥️
Zeyneplemutluluk Pelinn_6506 16 haftalıkken öğrenmiştim oğlum olacağını. Kızımı 12 haftalıkken öğrendim