yasemiin0 byzkds Bende Fatma hocaya gidiyordum o erkek demisti detaylida kız denildi net oğrenmek için carşamba necati hocaya gidicem insallah yanilmaz artik 24 hafta oldu :)
happyela byzkds Bir şey olmaz kız 😃 tahminde bulundum mu sana bulunduysa kaçıncı haftada bulundu bende ona gidiyorum çarşamba randevum var da 11+4 olacağız tahmin yaparmı ki 🙈
egeemomms happyela ben son kontrolüme ona gitmiştim 10 haftalıktım muayene olmadan önce 1-2 hafta büyük olsan cinsiyet tahmini de yaparız demişti ama muayene olduğum da maalesef bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Tahmin eder büyük ihtimalle
happyela egeemomms Yaa başınız sağolsun rabbim bir daha yaşatmasın 🤲 bakalım bana da yapar o zaman belki bu hafta inşallah 🙈
byzkds egeemomms 15 hafta da kız dedii ama ben hep erkek hissediyordum basından beri bacak arası net bakılmadı yanılma olabilir mi diye düsünüyorum🥰
egeemomms byzkds Eltim 20 haftalık oldu hala kesin bişey demediler bi kız bi erkek bi kız dediler özele gitti en son orda öğrendi kız olduğunu o da hala ikna olmuyor erkek bekliyordu detaylıya girecek bu hafta onu bekliyor artık
byzkds 1kizannesi_ ben de sansa buldum ama baya erken almıştım randevu hoca iyi de bilgisayarda duran kisi için aynı şeyi söyleyemiyceğim
happyela 1kizannesi_ Bende öyle bulamıyordum burdan randevu açılınca yazıyorlar sağolsunlar ben açıldığında yazarım size 😊