melisakucuk Hamilelik Evlilik derken 100 lü rakamlarda kilosu olanlar var mı öncesinde zayifken gıdımı yüzümün şişko oluşunu görmek kötü hissettiriyor 26 yaşındayım sanki 50 gibi hissediyorum
pincat melisakucuk ayy ben öyleyim maalesef şu an hamileyim 105 kilo falanım çok takmamaya çalışıyorum doğumdan sonra spora falan başlamak istiyorum da valla vereceğim 3 5 kilo değil ki 1 2 ay dikkat edip vereyim neredeyse koca bi insan çıkarmam gerek içimden zayıflamam için 😂😂
demirrleydi_ melisakucuk ben öyleyim 50 li kilolarında çıtır bir kızken 2 defa yüz felci 2 doğum bir ciddi ameliyat ve sayısız tedaviyle 100 lü kilolara geldim şimdide veremiyorum karat verdim emzirme bitince ya mide balonu ya da ameliyatı olucam başka oluru yok
iremm00 melisakucuk ben 82 kgyim 15 kg vemrek istiyorum yairn büyük diyete başlıyorum sporda yapıcam her gün 1 saat
HakanKemal melisakucuk ilk hamilelikte 50yle hamile kalıp 100 kiloya yakın 95 kiloda doğum yaptım kızım 1 yaşına gelene kadar yediklerime dikkat ettim sütümü de etkilemedi memeden kesince sıkı bir diyete girdim 1.5 ayda 95ten 60 kiloya geldim
melisakucuk demirrleydi_ kesinlikle olun biz kadınlar değerliyiz güzel elbiseler giymeyi hak ediyoruz evlilik hamilelik bizi etkilememeli kötü anlamda biz kadınların kendini değerli ve güzel hissetmesine ihtiyacı var
demirrleydi_ melisakucuk kesinlikle öyle söylenen sözler alaycı bakışlar da cabası ama karşındaki insanlar ne yaşadığını nelerle savaş verdiğini bilmiyor o yüzden en güzel şekilde davranmalı insan kendine