fatgume Kızlar ilk doğumumda hiç hazırlıklı gitmemişim hep sonradan lazım olanları aldık bu sefer hazırlıklı gitmek istiyorum yani havlu kağıt falan koydum bardak falanda koyucam karton bardaktan nefret ederim çünkü sizler ne gibi bişeyler koydunuz ne lazım olur aklına gelen yazarsa sevinirim
beyzzsenturkkk fatgume bardak vs koymadım atıştırmalık koydum. kirliler icin bi kaç poşet orta boy duş havlusu terlik çorap vs koydum.
sudeli4 fatgume ben bitter çikolata kahve vs almıştım kuruyemiş kayısı ve hurma almıştım sütüm hemen gelsin diye annem kayısılı üzümlü komposto yapmıştı onu almıştık. Küçük cezve tipli Kahve makinesi götürdük kahve içmek için sezeryan sonrası o kahve öyle iyi geliyo ki 😂 rezene çayı almıştık oda çok iyi geliyo . Öyle çok bsey koymadık bide su böreği olmazsa olmazım😂😂😂 hazirana denk geleceği için çokça meyve almak istiyorum aklıma geldikçe cnm istiyo😂 belkide hiç yiyemeyeceğim bilmitoem ilk doğumda kanamam çoktu WC çıkamamıştım 2 gece kalmıştım. Herşey lazım olmuştu özel hastane olduğu iicn odaya şerbet lokum vs getiemişlerdi havlu filan sık sık değişiyordu bu kez fakültede olacağım 2 güm kesin kalma oluyormuş 3. Güne uzatılanlar varmış o sebebten 3 4 takım pijama alıcam biri fotoluk diğerleri sık değişmeli şimdiden sürekli terleme başladı cnkü haziranı düşüminemiyorım bile 😂 havlu alıcam yanıma ince peştemal gibi olanlardan yer tutmasın diye. Vallahi çokça lazım oluyo bence bunlar kantinden de alınır mutlaka bseyler ama evden gelen daha sağlıklı gibi geliyo nedense. Cam bardak bende koyucam ama kartonun kokusu bile insanı irrite ediyo sırtid böyle ıvır zıvır şeyler için küçük bi spor çanta hazırlıyorum bebiş ve kendim içinde kabin boy valize hazırlık yapacağım
emineuc İki adet pijama takımı, iki adet alt iç çamaşırı, bir adet emzirme sütyeni, duşa girersem diye havlu, havlu kâğıt, roll-on, makyaj malzemelerim, terlik, çorap, patik, yelek bunlar kendim için aldıklarım
fatgume sudeli4 bende öyle ayrı bi el çantası hazırlıcam galiba yarın gün almaya gidiyorum gün kesinleşince gıda çantamı hazırlıcam 😅😅
sudeli4 fatgume bence lazım gerçekten özellikle ilk doğumda tecrübe ettiğim şey bi süre bsey yedirmiyorlar ua yasak diyorlar o süreçte ben hurma yemiştim halsizliğimi almıştı