busesahin aysea1 evet bu gün baygınlık geçirdim düşük ilacı başlamıştı doktor onun yüzünden kalp atışı ve bebeği gördüm🥹♥️6+5 haftalığım şuan ama bebişin gelişimi 6+1 🥰
-Cennetkusuannesi- busesahin bende anneler gününde öğrendim mucizemi tüp bebekti ikizlermiş keselerini de gördüm çok şükür 💕sağlıkla kucağımıza alalım
deryabk -Cennetkusuannesi- aminnn inşallah🤲🏻ne güzel 2 side tutunmuş ben tek kese gördüm benimde tüp bebek.şükürler olsun 1-2 fark etmiyor.kucağımıza alalımda😍bende 5+3 te keseyi gördüm bgn 6+3 cmrtesi kese içini hayırlısıyla kalp atışını duyucaz🤲🏻
kubrababa0208 Kızlar merhaba tekrar 14 Mayıs beta hcg 53 16 Mayıs 109 18 Mayıs 268 çıktı Son adet tarihim 12 Nisan sizce yükseliş nasıl yavaş mı biraz tedirginim yavaş ilerliyor diye
busesahin kubrababa0208 çok iyi ilerlemiş bence sağlıkla alın kucağınıza önemli olan 2 günde nir 2 katı artması🥰♥️
-Cennetkusuannesi- deryabk aynen öyle hiç farketmez sağlıkla doğsunlarda. Ben geçen hafta cuma keseleri gördüm bu hafta cumada bebişleri görcem nasipse
deryabk -Cennetkusuannesi- bende salı günü gördüm bu hafta cmrtesi kendisini görücem inşallah.internettede devamlı araştırıyorum boş çıkarmı ne olur ne olmaz diye heyecan korku karışık.ksç haftada gördünüz keseyi?kaç mm çıktı
-Cennetkusuannesi- deryabk kendi tüp bebek doktorum değildi oyuzden haftası için brşey demedi ama adete göre 4+4 yada 5 te gördüm bir kese 3 bi kese 4 mm dedi doktor. Cuma gittiğimde doktorum söyler haftasını
merve3531 busesahin ay bend 15 mayısta öğrendim 18 beta ile 18 mayısta 68 oldu beta umarım yükselir diye bekliyorum
busesahin merve3531 hayırlı olsunnn bence gayet güzel artmış😊20 sinde tekrar verin 2 katı artıyor mu diye 2 günde bir ♥️♥️
deryabk Kızlar 6+5 bgn göğüs hassasiyetim gitti mide bulantımda yok ama karnım çok ağrıyo.normalmi sizce?yarın kontrolüm var inşallah yolk sac ve kalp atışını duyucam.acaba strestenmi ağrıyo karnım?biraz rahatlamaya ihtiyacım var galiba.korkularım çok arttı
busesahin deryabk bende hiçbiri çok mide bulantısı bu gün olmaya başladı 7+1 im korkmayın adet gibi karın ağrısıysa sıkıntı yok ama tek taraflı bıçak saplanır gibiyse durmuyor ve sıksa dikkat edin
who busesahin merhaba, son adet tarihim 10 Nisan:) 27 nisanda transferim oldu. Kese göründü, bayramdan sonra kalp atışı muayenesi yapılacak inşallah:)
busesahin who çok sevindim adınızaa Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın umarım sağlıklı sıhhatli iyi haberini alırsınız🥰♥️
annelik132 busesahin bat 15 nisan 16 mayısta test ile öğrendim hamileliğimi Dün kan verdim 1003 cıktı bayramdan sonrada bebeği göremeye gidicem insallah 🌸
busesahin annelik132 🥰hayırlı olsunn bayramdan öncede keseyi görebilirdiniz aslında betanız bayaa artmış🤍sağlıkla alın kucağınıza inşallah
annelik132 busesahin gitsem belki görürdüm ama bayramdan sonra daha büyük olacak hem bebiş hem kalp atısını duyar diye 🤗