busesahin kubracaliskn 7 haftadan önce hiç karından duyan okumadım şimdiye kadar zaten ve doktorda 7 haftadan önce karından duyulmaz demişti özele mi gidiyorsunuz devlete mi hastane olarak
kubracaliskn busesahin özele gidiyorum karından görmemesi çok sorun değil de kesen 5 günde gelişmemiş aynı demesi canımı sıktı. Bebek var kalp atışı var inşallah bebek ile kese orantılı olarak büyür tek duam bu 🙏🏻
deryabk kubracaliskn büyüyecek canım merak etme🤲🏻hepimizin dualarında bizim gibi bu süreçten geçenler var.bebişide senide koruyacak emin ol❤️
kubracaliskn deryabk amin inşallah canım Allah razı olsun mesajları gördükçe herkeste benim duamda Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻
mommysoftwo busesahin sat 12 nisandı evde test yapmadan bugün direkt kan tahlili verdim 1 saat önce öğrendim beta hcg 1824 çıktı. Ne hissedeceğimi bilmiyorum kalbim gümbür gümbür atıyor hala. Hiç kimse bilmiyor eşim de dahil
busesahin mommysoftwo ayy çok sevindim adınıza hayırlı sağlıklı sıhhatli olsun inşallahh kese görünür randevu alın en yakın zamana🥹♥️
kubrababa0208 mommysoftwo merhaba hayırlı olsun sat aynı benim de 12 Nisan. Bende dün kan verdim ama beta 53 çıktı bende. Sizinkine oranla çok çok düşük. Korkmalı mıyım acaba
kubrababa0208 busesahin merhaba hayırlı olsun. Benim de sat 12 Nisan. Dün hamile olduğumu öğrendim beta 53 çıktı düşük mü normal mi acaba kızlar. Yarın kan vereceğim tekrardan
busesahin kubrababa0208 hayırlı olsun🥰düşük biraz ama tekrar kan verin 2 günde bir 2 katı olursa normal
mommysoftwo kubrababa0208 geç döllenme olabilir belki kötü düşünmeyin 2 günde bir kan verip değer 2 katına çıkmış mı bakmak gerekiyor
busesahin bbuuu benimkise 1 nisandı şuanlık iyi keseyi gördüm 5+3 te kalp atışı için çağırdı doktor 7+3 te bakalım sizin nasıl gidiyor🥰
bbuuu busesahin biz de 7+0 da gideceğiz,5+6 da kalbi atıyor görünüyor ama net duyulmadı ,inşallah gittiğimizde duyacağız🥰 nasıl gidiyor gebeliğiniz
znnnr saadetgull bende ilk ölçünce 6.69 idi 7.84 olmuş iki gün ara ile iki gün geçti kaset test yaptım bişey çıkmadı Demekki artmamış ki kaset testte yapmadı @busesahin
deryabk Kızlar belirtiniz varmı?bgn 6+0 olduk çok şükür ama bende belirti yok.sabahları uyandığımda hafif midemde burulma gbi bir his oluyo gün içinde başka birley yok.göğüslerimde hafif dokununca sızlıyo öyle aman aman bi dolgunluk hissi falanda yok.
kpsslianne deryabk 6+1 mide bulantısı sabahları bir haftadır kusma var perişan oldum ikinci gebeliğim ilkinde böyle olmamıştım sürekli uyuma hali
kpsslianne deryabk yok henüz randevu günüm gelmedi çarşamba günü 6+4 kontrolüm var inşallah o zaman görürüz 🫠heyecan korku var
busesahin bbuuu iyi gidiyor sadece ara ara kasık ağrılarım oluyor oda normalmiş şükür onun dışında bir sıkıntım yok 🥰sizin nasıl gidiyor