tugceefe Bebek arabası önerileri alabilir miyim? Özellikle çift yönlü hem ana kucağı puseti olan hemde 4-5 yaşa kadar kullanılan tek bir bebek arabası arıyorum öyle ayrıca baston alıp ayrıca travel sistem almak istemiyorum hepsi bir arada toplansa kâfi 🙏 bide fiyatlar çok el yakıyor ya🙁
Gizemyunusduman tugceefe beneto bt-540 almıştım mağaza geçen gün arayıp teslimatta isterseniz yeni model olan beneto bt-561 gönderelim fiyat farkı olmadan dedi bende kabul ettim yani gelecek olan beneto bt-561
Semisko Yasemincifci kullanmaya başladınız mı ben de beneto 540 düşünüyordum şikayetim var da bin şikayet almış vazgeçti
Dygnsn Bugün e bebekten kraft pro fit travel sistem aldık bütün sitelerde 2.300tl e bebekte 1.900 vodafonelulara yüzde 10 indirim uygulayarak aldık ana kucağıyla beraber şuan en uygun e bebek bütçeniz ugunsa tavsiye ederim
Ezgib babymomm bizde onu düşünüyoruz site de yorumlar hep olumlu YouTubede birde video var kullanimi hakkinda bilgi veriyor ilk beneto düşünüyorduk ama çok fazla olumsuz yorum almasi kafami karıştırdı açıkcası
Dygnsn babymomm baby plus alanda var çevremdeb olabilir yerinde denemeniz sürmeniz en güzeli internetten görmeden alma tarafında değilim alan arkadaşlar var ama mutlaka sürüp kalitesine ağırlığına bakmam gerek
Btlblgn babymomm ben aldım daha kullanmak nasip olmadı ama çok şık görünüyor ayrıca belliki çok kullanışlı
Gonca0881 Hazır konusu açılmış ben de sorim kızlar ilk bebeğim şuan 11 aylık ben de 5 buçuk aylık hamileyim benek arabası istiyorum ama ikiz bebek arabası düşünüyorum sizce nasıl olur saçma mı olur bu arada prego ibiza ikiz bebek arabasını düşünunasıl sizce olur mu mantıklı mı yani
istkizannesi tugceefe ben prego aldım. Harika bir araba. Uzun zamandır indirim bekliyordum dün trendyolda buldum ve hemen aldım kargoda. Denediklerim içinde en en güzeliydi
tgbaylmz Bende kullanışlı bir bebek arabası bakıyorum ama travel sistemleri bazı killer önermiyor tak çıkar olduğu ve o aparatları plastik olduğu için güvensiz bulanlar var şuan herkes ondan alıyor ama iyi güvenli bir bebek arabasına değişmeyin
aysedrmsgl tugceefe yoyko travel sistem bizimki. Henüz kullanmadık ama çok şık kullanışlı duruyor. Tavsiye ederim. Hepsiburada.com’da indirimleri takip ederek alabilirsiniz👍
SevcanKumluca aysedrmsgl bende yoyko düşünüyorum tam olarak hangi modeli acaba tereddüt ettiğimden sipariş vermedim henüz
babymomm Ezgib bende beneto düşünüyordum aynı olumsuz yorumlar görünce tereddütte kaldım e bebek bi de kaliteli bir yer ya sorun olursa malına sahip cıkar diye düşünüyorum 🙄 bi de gayet uygun geldi fiyatı bana
Ezgib babymomm benimde düşüncem o yönde benetoda garanti aşamasında ve yedek parça konusunda sıkıntılarını dile getiren çok olmuş müsait bi zamanda mağazada inceleme imkanim olursa bakicam insallah ben
Nasirliiii tugceefe canim bende beneto dusundum ama olumsuz yorum aldim fikrim degisti wellgro Q3 dusunuyorum iyi yorumlar aldim bende fiyati da uygundu