Merhaba inşallah yavrunuzu sağlıkla kucaklarsınız💗
Giyeceğiniz lohusa takımınız eğer alt üst şeklindeyse belinin dar olmamasını öneririm. Bir beden büyük alırsanız rahat edersiniz.
Aynı şekilde iç çamaşırınız da bir süre büyük beden giyin rahat olur belki benden dolayıdır ama ben çok daralmıştım kendi bedenimden aldığıma pişman olmuştum.
Sade nescafe alın baş ağrısı olmaması için içmenizi istiyorlar.
Ben depend marka bez almıştım cırtlı çok rahat etmiştim. Kanamamın çok yoğun olduğu günlerde onu giydim sonrasında normal pede geçtim pedinizi de yumuşak sizi pişik yapmayacak bir marka seçin.
Sezeryan öncesi belli bir açlık süresi vardı ne kadar olduğunu unuttum 3 yıl oldu benim malum doktorunuz belki bilgi vermiştir size.
Hasta olmamaya ve kabız olmamaya çok dikkat edin.
Sütünüzün güzel gelmesi ve yağlı olması için baş ucunuzda her zaman su çiğ kuruyemişler olsun gece emzirirken çok acıkıyorsunuz avuç çukur yememeye özen gösterin bebeğinize gaz yapar kuru meyve vs yiyebilirsiniz.
Her yemeği yemiştim bakliyatlar dahil fakat abartmadan yedim bu arada bakliyat yemeği yapılacaksa önceden haşlayın süzün gaz yapmayı azaltır.
Süt kanallarınız aktif olacağından sırt ağrınız olabilir benim eşim masaj yapardı ağrıdan duramazdım.
Emzirirken memenizi C pozisyonda tutun.
Benim sondamı odada uyuşmadan önce takmışlardı arkadaşımınkini odada uyşunca takmışlar söylerseniz belki sizede öyle yaparlar. Öncesinde takılınca belki ben çok kasıldığım içindir çok acımıştı ve bir hafta boyunca çok yanmam olmuştu.
Çooook karışık yazdım farkındayım 3 yıl oldu dediğim gibi aklıma gelenleri yazmak istedim görünce geçmek istemedim başka hatırlarsam yazarım yine 💞💞