gizss kızlar çekmeköy taşdelende oturuyorum ümraniye araştırmaya gittim şimdiye kadar ama ikili taramadan sonra özel doktor takip etsin dedim siz nereye gittiniz buralarda yakın bildiğiniz temiz güzel bi hastane ya da doktor var mı
3boysmom gizss ben ümraniye santralda şükran akalına gittim özel kliniğine, doğumumu beykoz medistate de yaptım hastahaneden cok cok memnun kaldım. şükran hocam zaten mükemmel biri🌸 cogu hastahaneyle anlaşması var diye biliyorum
zehea gizss bende çekmeköyde oturuyorum medipol çamlıcaya gidiyorum canan kaplana cok memnunum ondan önce medicanaya gittim menun kalmadım hem doktordan hem çalısma saatlerinden
sarilale123 gizss bende şükran hanıma gidiyorum bu ikinci doğum olacak kendisiyle, 6 senedir tanıyorum. Herkese tek önerim kendisi
3boysmom benzeynep benim ikiz gebelikti, sağolsun hep destekçim oldu ve mükemmel bir doğum yaptım sayesinde.🙏 umarım sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız 💕
benzeynep 3boysmom inşallah çok tatlı bir doktor ben gebelik önceside ona gitmiştim hala ona gidiyorum ❤️