Prettymom pembebulut zararı bence olmaz ben de yatakta dönerken birden kasılıyorum. Magnezyum verdi dr yanında vitaminler de olan. 36. Haftadayım yine de danış hayırlı doğumlar 🤗
pembebulut Prettymom bende batmalar hissediyorum yatak da dönerken çoğu kişi magnezyum iç geçer dedi doktor çok erken dedi
Snnddhbdbdnr pembebulut bu magnezyumu bana da 34. Haftada verdi doktorum kasılmalar içinmi o ne için veriyor
pembebulut Zeynpatak sağol canım söylediklerinin içinde sadece günde 1 tane muz yiyorum soda ve bitter de tüketmeye başlayayım teşekkür ederim🌹
pembebulut Srfn11 anladım canım sağol eksik mi onu da bilmiyorum tabi doktorun düşünmesi lazım da neyse
Prettymom pembebulut o eksiklikten kaynaklanıyor ve ilerki zamanlarda daha çok artıyor bu eksiklik dr un öyle dediyse ona göre davran kimsenin dediğine bakma
MYSR pembebulut kasılma sebebiyle 13. Hafta lekelenmem oldu o haftadan beri magnorm kullanıyorum şuan 35 haftalığız
Askkokuluyavrum pembebulut ben multivitamin elenatal1 kullanıyorum canim onun içerisinde magnezyum falan var ayrıca vermedi doktorum sen multivitamin kullanmıyor musun
canbaby Bana ilk haftalar vermişti acaba zarar olurmu sizlere çok geç vrmş hamileliğimn 1 . Ayında kullanmaya başladım bn
Hafizenur pembebulut magnezyum için kesinlikle kabak çekirdeği yiyebilirsin gayet iyi bi atıştırmalık hem 👍🏻