Öncelikle ben kendimden başlayayım. Benim ilk bebeğimde çok aşırı şiddetli. Üç ay boyunca mide bulantısı yaşadım. Yüzüm çok değişti. Çok çöktüm beni gören. Sen nasıl bu hale geldin diye soruyorlardı. Hiçbir şey yiyemiyordum. Sabah öğlen akşam kusuyordum. Kesen fasulye gibiydi. Burada birçok kişi bana erkek demişti cinsiyeti. Makas bıçak testi yaptım erkek çıktı karnım erkek karnı gibiydi. Canım. Çok mide bulantım olduğundan dolayı. Ilk başlarda. Soğuk. Ekşi şeyler çekiyordum. Daha sonra ikisini de yemeğe başladım. Eşimin eve gelmesi için sabırsızlanıyordum ama eşim eve geldiğinde de. Eşimden tiksiniyordum. Çok kötü bir koku geliyordu eşimden. Sanki sürekli sarımsak soğan kokuyor gibiydi. Evim kokuyordu buzdolabı kokuyordu mutfağıma giremiyordum. Perde diktirmiştim kendime. Perdelerim kokuyordu. O dönem giydiğim elbiselerden tiksinmiştim. Şu an hala giymiyorum. Canım ilk başta şeftali çekmişti. Sonra çilek çekti bunların ikisini de yedim. Ve şu an bu ikisinden de nefret ediyorum. Mide bulantım olduğu için salatalık yiyordum. Salatalık yiyip kustuktan sonra bir daha salatalığı da yemiyorum. Şu an bebeğim yedi aylık. Ayak üşüme vardı ilk başlarda. Bebeğim kız çok fazla mide bulantısı yaşadım. Beni gören karnımdan dolayı erkek mi diyordu? Benim belirtilerim bunlar. Şu anki hamileliğimde ise genel olarak sabah bulantısı ilk başlarda beş artı dört falan başladı. Kalktığım gibi çok şiddetli mide bulantım vardı. Sabahları açlıktan dolayı yemek yedikten sonra da gün içi ara ara bulantı vardı, kusma yoktu. Bir dönem sabahları mide bulantım oldu bir dönem akşamları ama genel olarak akşamları kusuyordum.şu anda cinsiyeti bilmiyorum ama hissiyat olarak kız düşünüyorum. Ilk bebeğimde de düşündüğüm gibi çıktı kız dedim. Kızdı.tabii ki öncelik sağlık. Hurafeler de gerçek değil. Sadece bende olan belirtileri söylemek isterim.