Deryassssssss Arkadaşlar ben vajınal jel kullanıyorum her akşam ama bu aksam tuvaletımı yapınca boyle kahverengı gıbı akıntı yaptı acaba jel biriktiginemi öyle oldu sizinde boyle bısey geldimi başınıza
petitehatunn Deryassssssss crinone jel birikimce sarı kahve yeşilimsi her tonda gelebiliyor. kırmızı ve pembe olmasın yeter
Deryassssssss Kubulik benım dıger ıkı hamılelımde kalplerı durmuştu Cnm sımdı hem ıgne tedavısı görüyorum hep progestan hapı kullanıyorum buda jeli
Kubulik Deryassssssss canım ne desem yalan olur bilgim yok ama ihmal etme dr nu arayabiliyorsan ara sor en kötü kullandığın jelin yan etkilerine falan bak olması normal mi diye bişey olmaz inşallah
Deryassssssss petitehatunn hayır canım kırmızı degıl kahve tonunda hatta elımle ellıyorum acık renk oluyo benım jelde vascolor yazıyo
petitehatunn Deryassssssss onu bilmiyorum canım ben crinone jel kullandım. top top geldiği bile olurdu açık kahve renklerinde ama doktorum kırmızı veya pembe olursa gel kontrol edelim demişti sarı kahve renkleri normal demişti.